Szeptemberi gerinctábor Toszkánában – 2017. szeptember 18-24.

Megismételjük a gerinctáborunkat Toszkánában, ahol a tökéletes kikapcsolódás, a festői toszkán táj, és Madonna egykori személyi szakácsának a főztje mellett egy hétig csak magaddal és a gerinceddel foglalkozhatsz.
(Szeptember 18-24. )

 • Teljes ellátás
 • Naponta gerincterápiás NMPT és autodekompressziós órák Bene Mátéval ( csak itt tart ilyet)
 • Kirándulások Toszkána városaiba ( Firenze, Siena, San Gimignano)
 • Jógaórák, egyenetlen talajon járás a toszkán borvidéken, teljes kikapcsolódás.
  Költség: 590 Euró (Arról, hogy hogyan érzi magát valaki aki eljön érdemes elolvasni a májusi résztvevők visszajelzéseit. A porckorong.hu facebook oldalán a május 23-i poszt alatti kommenteket kimásoltuk.

Olvass tovább a részletekért:

Szeptemberi Gerinctábor Toszkánában:

A gerincbarát nyugalom, miközben Madonna személyi szakácsa készíti az ételt…
(2017 szeptember 18-24.)


Gondolkodtál már azon, mennyire jó lenne :

 • Elvonulni, és kicsit magaddal – ill. a gerinceddel és az egészségeddel – foglalkozni, a munkád, a családod hisztijei, a telefonod, az emailjeid, és a napi rohanás nélkül?
 • Mindezt úgy, hogy minden reggel Bene Máté segítségével dolgozol a gerinceden ( NMPT, ADT korrekciók, stb…) hogy ezzel egy hét alatt akkora lendületet kapjon a gerinced állapota, ami az otthoni a pörgésben hónapok alatt sem történhetne meg…
 • …külföldön kikapcsolt mobillal időzni, miközben naponta háromszor Madonna személyi szakácsa főz Rád? Szóval ha szeretnél Toscana legszebb tájain kirándulni  / egyenetlen talajon / ha kedved támad elmenni Firenzébe, Sienába, San Gimignanoba, esetleg gyógyfürdőzni egyet a természetben, könnyeden mozogni, vagy csak relaxálni és járkálni a festői toszkán tájban, akkor olvass tovább!!!

A 2017 szeptember 18-24-es Gerinctábor helyszíne:

Adri, a tábor háziasszonya és tolmácsa, három éve az első magyar csoportként avatta fel ezt minden zajtól távoli, a jellegzetes toszkán tájba illeszkedő helyet. Egy toszkán birtok, autentikus szobákkal, terekkel, borokkal, zongorával.  Az ételek alapanyagait biokertben termelik, melyet Madonna egykori privát szakácsa varázsol az asztalra. Töltődésre, relaxációra, önmagaddal foglalkozásra, a legjobb lehetőség. Én elég óvatosan szervezek ilyesmit bárhová, de a májusi tapasztalat azt mutatja, hogy ideális helyszín a töltődésre, kikapcsolódásra, barátkozásra.

 

 

Programok:

 • Minden reggel a porckorong.hu-s gerincgyakorlatok Mátéval (ADT, NMPT )
  Ezek a porckorong.hu korrekciós és tartás/mozgásminta korrekciós gyakorlatai. Az autodekompresszióval a sérvek és a degeneratív gerincproblémákat kezeljük, az NMPT mozgásrendszere pedig a sérv “után” maradó rossz mozgásminták “kipucolására”, így a kiűjulások és újabb problémák elkerülésére valók. Az NMPT akkor is nagyon hasznos, ha valaki “még” nem gerincbeteg, mert iszonyatos lényeglátással segít a testben visszaalakítani azokat a természetes mozgás és tartásmintákat, melyek ennek az esélyét minimalizálják. Akit érdekel, először pár percben elmondom ennek az elméletét, aztán minden reggel ezekkel a gyakorlatokkal fogunk dolgozni az ép gerinc érdekében.  ) Az NMPT gyakorlatok “mellékhatása” egy nagyon erős pocaktáji alakformálódás a haránt hasizom állandó aktivitása miatt.
 • autentikus, de mégis kényelmes és tágas szállás (2-3 ágyas, tágas szobákban)
 • közösen/önállóan szerveződő kirándulások Firenzébe, Sienába, és San Gimignanoba
  ( a világ egyik legjobb fagyijának a kóstolása)
 • eszméletlenül finom ételek napi 3x – Madonna volt személyi szakácsától
 • kikapcsolódás, töltődés, madárcsicsergés, olasz vendégszeretet
 • lehetőség Bagni di Petriolo misztikus fürdőjének meglátogatására Siena közelében
 • hihetetlen szépségű táj a kora őszi színekkel.
 • borkóstoló igény szerint ( ha már a Chianti térségében lakunk 😉 ) 
 • Az Amasole jógastúdió jógaórái
 • Fakultatív relaxációk és túrák a közeli erdőben

Te láttad már, hogy

Megújult a Gyógyítsd meg az
ágyéki porckorongsérved oktatócsomag?

Ez A TELJES MEGOLDÁSRENDSZERÜNK ÁGYÉKI (DERÉKTÁJI) PORCKORONGSÉRVESEKNEK

 

Részvételi díj:

Ha augusztus 6-ig jelentkezel, akkor a 750 € helyett 590 €/ fő 7 napra
(hétfőtől vasárnapig), mely tartalmazza a szállást, all inclusive ellátást és a foglalkozásokat.

 • Napi 3x fő étkezést (helyben termesztett, bio alapanyagokból elkészítve) valamint egész nap tea, kávé, víz, gyümölcsök.
 • Medence használatot.
( nem utazási iroda, hanem a porckorong.hu és az Amasole jógastúdió vagyunk, így a szállás és a programok tekintetében rejtett költségektől, vagy ott kiderülő járulékos költségektől nem kell tartani. Egyetlen dolognak van pluszköltsége, ha glutén v. laktózmentes kajára  van szükséged. Ebben az esetben a konyhának külön kell főznie, amit 25 euró/hétért tudnak biztosítani. A spontán szerveződő toszkán kirándulások jelenthetnek még minimális pluszköltségeket – a buszjegy, belépő, benzinpénz, fagyi erejéig. Külön ételre biztosan nem lesz szükség, mert a konyha nagyon bőséges, és elképesztően finom ellátást biztosít. A “fakultatív” kirándulások sem úgy fakultatívak, hogy extra költséggel járnak. Firenzébe busszal megyünk – a városkánkból megy pár euróért – hogy elkerüljük a kaotikus parkolási helyzetet – Siennába telekocsi megoldással)

Utazás :

(ezt a részvételi díj nem tartalmazza)

 • A szállásra szeptember 18-án 17 óráig kell megérkezni. Több lehetőség van a megközelítésére.  Javasoljuk az évek óta jól bevált telekocsi rendszerben autóval utazást. ( Sokan jönnek autóval, akik szívesen hoznak valakit benzinpénz – autópályadíj megosztással, így szinte biztos, hogy meg lehet oldani az eljutásodat akkor is, ha nem vezetsz.) Budapesttől a szállás kb. 10 óra autóút.
 • Ha nincs kedved autókázni, jöhetsz repülővel is a Ryanairnek van Bp-Pisa járata ( ez oda-vissza most 30E Ft) , vagy Bp-Milano Wizzairrel, és onnan vonatozva Firenzébe.

Fontos: A jelentkezés után írd meg, hogyan érkezel, és a lejutás összeszervezésében szívesen segítünk.  ( A telekocsik összehozásában is. )

Házigazdák és oktatók:

 • Jakab Adrienn (az Amasole Jógastúdió szakmai vezetője, évek óta a toszkánai tábor fő szervezője, olasz tolmácsunk, NMPT instruktor ,Yin jóga oktató)
 • Bene Máté Zoltán (porckorong.hu)

 

 

Szállás:

A La Chiara di Prumiano egy jellegzetes toszkán birtok. ( lsd. fotók )
Az elhelyezés 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban.
A szobák tágasak, autentikus toszkán stílusúak.

Szeptemberben még nagyon kellemes idő van, a medence rendelkezésre áll.

 

Kiket várunk:

A tábor 110%-ban a kikapcsolódásról, a nyugalomról és a gerinc egészségéről szól, de ahhoz, hogy maradéktalanul jól érezd magad, fontos, hogy már egy ideje ne legyél akut állapotban, mert itt a prevencióval, a mozgásminták korrekciójával, és az aktív pihenéssel fogunk foglalkozni, tehát inkább a rehabilitáció, a feltöltődés, a helyes minták kialakítása a cél, nem a terápia.

Akkor érdemes jönni, ha a sérveddel “elvagy”, és már nem akadályoz a hétköznapi életedben. Viszonylag zavartalanul sportolsz, dolgozol, csak “ki akarod maxolni” a gerinced egészségét, és ehhez keresel egy nyugodt, de aktív hetet.


Helyfoglalás:  180 Euró előleg befizetésével lehetséges.
(ez része a teljes díjnak, abból a helyszínen levonásra kerül)

Ha az online nem tudsz devizautalást bonyolítani, a számlavezető bankodban az ügyintéző tud segíteni. Végszükség esetén az is működik, ha az előleget behozod az AmaSole jógastúdióba. Ilyenkor adunk egy átvételi elismervényt, és végső esetben meg tudjuk csinálni Neked az utalást.

Jelentkezés:

 
Mi történik, ha kitöltöd a jelentkezési  lapot?

Öt percen belül küldünk egy visszaigazoló emailt, amiben minden fontos paramétert megtalálsz a jelentkezésed véglegesítéséhez. ( Hová kell utalni, hol érsz el minket, hová tudsz írni ha bármilyen kérdés adódik, pontos cím és GPS koordináták, hogy mikorra és hová kell megérkezni, stb…)

 

Kérdés esetén írj nyugodtan az info@porckorong.hu-ra vagy adri@amasolejoga.hu-ra.

Jelentkezz most, mert a helyek száma limitált. A tábor májusban is nagyon hamar betelt, és várólista alakult ki.

Szeretettel várunk!

 

 

 

 

ÁSZF 2017. szeptember 18-24. Toszkánai tábor

Az űrlap kitöltésével a jelentkező résztvevőként elfogadja az alábbi feltételeket:

 • A szerződés létrejön Gerincszerviz Kft (1031 Bp. Varsa u. 5) és Girasoli Bt. (1035 Bp. Szél u. 3-5) – továbbiakban szervezők- és a jelentkező, továbbiakban résztvevő között. A résztvevő garantálja, hogy az úton és a táborban a saját felelősségére vesz részt, a helyszín házirendjét betartja, annak berendezési tárgyaira és eszközeire a sajátjaként vigyáz. Az szervezők garantálják, hogy a gerinctábort a hirdetésben szereplő módon (La Chiara di Prumiano, 2017 szeptember 18-24, napi 3x étkezés, napi min. 1. gerincóra, 2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobák) megtartják. A tábor gyakorlatanyaga nem helyettesíti az orvosi diagnózist és kezeléseket, a résztvevő a jelentkezési űrlap kitöltésével nyilatkozza, hogy egészségi állapota lehetővé teszi az utazást és a táborban való részvételt. A táborban a résztvevő a saját felelősségére vesz részt, az előforduló sérülésekért, egészségügyi problémákért a szervező nem felel.  A szervező garantálja, hogy a jelentkező adatait bizalmasan kezeli, és nem adja ki harmadik személynek. Ez alól kivételt csak a hatósági vizsgálatok esete jelenthet. A résztvevő vállalja, hogy a befizetett előleg visszamondás esetén nem jár vissza. Az tábor fennmaradó összegét a résztvevő a tábor első napján készpénzben vagy bankkártyával rendezi. A szervezők nem felelnek a résztvevő eljutásáért a tábor helyszínére, egyedül a telekocsi szervezésében vállalják a segítségnyújtást. Az igénybe vett közlekedési eszközök menetrendjeinek eltéréséért, késéseiért, egyéb vis major esetekért a szervező nem tud felelősséget vállalni. A résztvevő az elállási szándékát két héttel a rendezvény előtt jelezve a részvételi díj további 70%-át nem kell megfizetnie. A résztvevő igényének megfelelően utasbiztosítást köthet. ( ajánlott) Kérdéses esetekben a felek a nyílt, win-win kommunikáció szellemében egyeztetnek. 

0 Shares

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .