__CONFIG_widget_menu__{"menu_id":"17","uuid":"m-16ac0bcd32f","dir":"tve_horizontal","dropdown_icon":"style_1","mobile_icon":"style_1","template":"-1","template_name":"Basic","unlinked":[],"icon":{"top":"","sub":""},"top_cls":{"main":""},"layout":{"default":"grid"},"actions":[],"images":[],"img_settings":[],"mega_desc":"e30=","tve_shortcode_rendered":1}__CONFIG_widget_menu__

Gerinc Shop

Gyógyítsd meg a lumbális porckorongsérved
- autodekompresszióval.

A teljes megoldásrendszerünk ágyéki ( derék ) porckorongsérveseknek

A teljes megoldásrendszerünk ágyéki ( deréktáji ) porckorongsérveseknek

Ez az oktatóanyag megfogja a kezed és átvezet a bizonytalanságok, ellentétes információk özönén. Megtanítja, hogy mitől alakult ki a derekadban a gerincsérv, megválaszolja a kérdéseidet a bizonytalanságokkal kapcsolatban, majd megtanítja az ADT-s korrekciós gyakorlatokat, amivel gyorsítósávra helyezhető a gyógyulás folyamata. Ez az anyag már több mint 6500 porckorongsérvesen segített.

Tartásjavító ékpárna

Ez az az eszköz, amivel a borzalmas irodaszék gerincbaráttá tehető. Beállítja a medence dőlésszögét, kiírja a korrektebb lordózist, ezzel hatalmas terhet vesz le az ágyéki és nyaki porckorongokról.

Autós deréktámasz

Az autóban nyújt jelentős segítséget a megelőzésben.Közelíti a csigolyatestek hátsó részét, ezzel segít a porkcorongról levenni a sérvesítő terhelést.

Teljes párnacsomag

Azoknak, akik nem bízzák a véletlenre, és mindhárom párnát szeretnék, azoknak az egykor szintén gerincsérves partnerünk jelentős kedvezményt ad.

Ⓒ 2020 | Porckorong.hu | Bene Máté Zoltán
Adatkezelés tájékoztató | ÁSZF