Gerinc Shop

Gyógyítsd meg az ágyéki porckorongsérved!
- autodekompresszióval -

A teljes megoldásrendszerünk ágyéki (deréktáji) porckorongsérveseknek

Gyógyítsd meg az ágyéki porckorongsérved videós oktatócsomag

Ez az oktatóanyag megfogja a kezed és átvezet a bizonytalanságok, ellentétes információk özönén. Megtanítja, hogy mitől alakult ki a derekadban a gerincsérv, megválaszolja a kérdéseidet a bizonytalanságokkal kapcsolatban, majd megtanítja az ADT-s korrekciós gyakorlatokat, amivel gyorsítósávra helyezhető a gyógyulás folyamata. Ez az anyag már több mint 6500 porckorongsérvesen segített.

Gyógyítsd meg a nyaki porckorongsérved!

A teljes megoldásrendszerünk nyaki porckorongsérveseknek

Gyógyítsd megy a nyaki porckorongsérvedet videó

A nyaki gerincproblémák kezelése ma már nagyon fejlett, ennek ellenére túl gyakran fordul elő, hogy a páciens nem ér el tartós eredményt, vagy a fájdalmai a kezelés után idővel visszatérnek.

Ennek legtöbbször nyilvánvaló oka van:

Az előre helyezett fejtartásból származó, a nyak "alkatrészeit " túlterhelő idegrendszeri minta jellemzően a kezelések után is fennmarad, ami nagyon gyakori oka a kiújulásoknak.

Ha ezt megtanuljuk felismerni, akkor jóval kisebb eséllyel alakulnak ki / újulnak ki a tünetek, és a test is nagyobb eséllyel gyógyíthatja meg magát. Ennek a gyakorlatias és lényeglátó HOGYANJÁT tanítom meg ebben a programban.

Kattint ide, és nézd meg a bővebb leírást!

Spine Health Program

ha rendesen akarsz edzeni
- de úgy, hogy a gerincednek is jó legyen

Ha olyan sportolni vágyó ember vagy, akinek volt már gerincproblémája, akkor nyilván tapasztaltad, hogy van a gyógytorna/gerinctréning a gerincbetegeknek és van a "csapatós edzés" az egészségeseknek. 

De mi van akkor, ha szeretnél egy rendeset edzeni úgy, hogy tényleg érezd az erőt, de mindez úgy legyen összeállítva, hogy a gerincednek is hibátlan legyen? 

Tartásjavító ékpárna

Ez az az eszköz, amivel a borzalmas irodaszék gerincbaráttá tehető. Beállítja a medence dőlésszögét, kiírja a korrektebb lordózist, ezzel hatalmas terhet vesz le az ágyéki és nyaki porckorongokról.

Autós deréktámasz

Az autóban nyújt jelentős segítséget a megelőzésben.Közelíti a csigolyatestek hátsó részét, ezzel segít a porkcorongról levenni a sérvesítő terhelést.

Teljes párnacsomag

Azoknak, akik nem bízzák a véletlenre, és mindhárom párnát szeretnék, azoknak az egykor szintén gerincsérves partnerünk jelentős kedvezményt ad.