Gravitációs állvány (denevérpad) ingyen (VIDEÓ)

Az előző gravitációs állványos videóban elmondtam, hogy az állvány hasznos eszköz a gerinc nyújtásában, de nem épít mellé izomkontrollt, ezért önmagában nem teljes megoldás, csak egy hasznos kiegészítése a porckorongsérv terápiájának.

A videóban ígértem, hogy megmutatom, hogyan lehet elérni a denevérpadok hatását ingyen. Egy kicsit ennél többet szeretnék nyújtani: az alábbi porckorong videóban azt is megmutatom, hogyan tudod egy segítővel picit jobban megcélozni a problémás porckorongot és csigolya közti kisízület, mint lógva.

 

A filmen látható két biztonságos technika nem csak hasznos segítség “becsípődött derék” és fájós sérv esetén, de egy unalmas estén a családi jó hangulat megteremtésében is tudnak segíteni. 🙂

Kérlek, ha tetszett, lájkold és oszd meg a videót!
Nekünk is sokat jelent a visszajelzés, és a megosztással sokat
segítesz a hasznos infók terjesztésében!

35 Shares

“Gravitációs állvány (denevérpad) ingyen (VIDEÓ)” bejegyzéshez 20 hozzászólás

  1. Fantasztikus ! Csinaltam magamnak ekparnat , jo kemeny szivacsbol, meg a tobbit is probalgatom.Csak jot tudok mondani mindenrol. Elnezest az ekezetekert.., rakoncantalnkodik a gepem.

  2. Remek ötletek vannak benne! Nagyon köszönöm, hogy megosztottad velem.

  3. Kedves Máté!
    Nagy örömmel fogadtam az újabb videót is,és mindazt amit eddig küldtél nekem.Már rengeteget segítettél a tanácsaiddal,javaslataiddal!(sokkal többet mint az orvosok az évek alatt)Az ékpárna tényleg remek dolog,én otthon a konyhában és a számítógép előtt használom.Még vízpartra is magammal vittem.Az autóban is rengeteget számít hogy megfelelően ülök,nem fájdul meg a derekam.Hálásan köszönöm minden eddigi munkádat!

  4. Kössz, hogy megerősítettél abban, a magamtól kitalált húzó megoldás is helyes kiegészítés a torna mellett..

    • Köszi! Amúgy többen kitaláltak különféle megoldásokat. Egy autószerelő srác az amúgy is rendelkezésére álló motor kiemelő csörlőre eszkábált lábrögzítő szerkezetet, és azzal húzta fel magát, más csigás cuccot csinált az ágya végére. Ha vannak ötletek, érdemes megosztani. 🙂

  5. Hálás köszönet, Bene Máténak a mindig sokat segítő programokért!

  6. Aki egy kicsit is GERINCES értsd ahogy akarod, csak ezt olvasgassa és fogadja meg Máté tanácsait!!!

  7. Kedves Máté!
    A "Te hogyan gyógyítanál gerincsérvet?…" e-mailben nem tudtam megnyitni az ajánlott oldalt!A többi levélnél nem volt gondom!
    A javítást előre köszönve,üdvözlet,József

  8. Ezer köszönet Bene Máténak!!Csak pár dolgot alkalmazok,és már az is sokat
    segített:köszönöm

  9. Udvozollek Mate!
    Nagyon hasznosak a videoid,igyekszem kovetni oket.Ullo es derekparnaval dolgozom az irodaban es a kocsiban is hasznalom.Eleg nagy servem van es hala neked erzem higy mindez jo hatassal van ra.Mindemellett szeretnek eljutni hozzatok a gerincszervizbe egy szemelyre szolo gerinctorna elsajatitasaert.
    Megegyszer koszi a hasznos tanacsokat
    Udvozlettel
    Eva Nagyvaradrol.

  10. Köszönöm a kiváló tanácsaidat, énnekem nagyon jók ezek a gyakorlatok. Hálásan köszönöm.

  11. Köszönöm a segitséget,A munkám miatt kicsit elhanyagoltam az oldaladat de most ujra itt vagyok még több erővel és lelkesedéssel.Éljen Máté.

  12. Kedves Máté!
    Pár hete rendszeresen tornázok,nyújtózok  a derekammal.Általában jól is esett mindig,de az alap nyújtózás ellenére is a legváratlanabb helyzetekben "becsípődik a derekam!Pedig azt hittem,hogy ezt az alappal is kivédtem!Nagyon el vagyok keseredve,és már nagyon várom a személyes találkozást,mert úgy érzem ez a legutolsó sanszom,hogy ne nyomorodjak le!(Két kisgyerekkel a hátam mögött!)Még a decemberi találkozót is fényévekre érzem!Pedig nekem még nincs kialakult sérvem se(MRI szerint)Valami öttleted addig is lenne?Pl.óránként alap nyújtás,ha csípődik,ha nem…?
    Előre is köszönöm a választ,Józsi

    • Kedves Józsi!

      Ha nincs sérved, de rendszeresen csípődik a derekad, akkor minden bizonnyal a porckorong lelapulásáról van szó. Rendes körülmények között a porckorong tartaná távol a csigolyákat, így azt az ízületet is, amivel az egymás felett álló két csigolya egymásba kapaszkodik. Mivel a porckorong ezt a funckióját nem tölti be rendesen a kisízület némiképp “összecsúszik” ami irritálja az ízület tokját. Ez tud becsípődni, irritálódni, ami kőkemény fájdalmat okoz.

      Jó rá az alap, ebből csinálj sokat, gyakran viszont ennél több kell. Ebben sajnos csak személyesen tudok segíteni. Vigyázz rá decemberig, csináld jó sokat az alapot, és remélem ki tudunk hozzá találni egy sor olyat, amitől gyorsabbá válik a javulás! Egy dologra viszont számítanod kell: a sérvek ált. gyorsabb tempóban javulnak, mint ez a hivatalos verzió szerinti szegmentinstabilitás, szl. pár hónapot rá kell majd szánnod a kérdés otthoni kezelésére szánt gyakorlatokra.

      ÜDv:
      máté

  13. Köszönöm,Máté!
    Próbálok kitartani!Úgy sincs más lehetőségem!:-)

  14. Most néztem meg a videót az "ingyenes gravitációs állványról" , nagyon jó és praktikusnak találom!! Hamarosan kipróbálom. Köszi ezeket jó ötleteket!!!

  15. Kedves Máté!
    Ez egy újabb jó és segítő videó számunkra !! szorgalmasan csinálom az alap tornákat amit előírtál de még mindig van fájdalom a bal lábamban remélem idővel ez is jobb lesz.
    köszönettel annamari

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.