Berecz István

Székesfehérvár, Gugásvölgyi út 4. 8000

[contact-form-7 id="5602"]
Stílus / sportág

NMPT, Move and More képzési rendszer keretein belül: mobilitás/stabilitás/hajlékonyság, erő/állóképesség, ügyesség fejlesztés számos sportág ötvözésével. (Szertorna, street workout, sajáttestsúlyos edzés, súlyemelés, falmászás, atlétika, akrobatika stb.)

Kedves Érdeklődő!

Egyedülálló szakértelemmel, holisztikus szemléletmóddal segítelek a meghatározó élettani változás eléréséhez, hogy azok a fájdalmak, és testi korlátok amelyek eddig gyötörtek az eredmény elérésében ne forduljanak elő a jövőben, és hosszútávon, akadálymentesen tudd használni a mozgatószervrendszeredet, aktív sport mellett.

 

A magas szintű programom keretein belül tudsz velem együttműködni, melyen már közel 100 embert vezettem végig, óriási eredményet elérve a mozgásprevenció, mozgásminőség, testtudat és hatékony mozgás tekintetében.

Ahhoz, hogy kristálytisztán lássam pontosan mi a jelenlegi helyzeted, szakmailag mire van szükséged, jelentkezz hozzám telefonon egy költségmentes, 45 perces perspektíva konzultációra, hogy tervet adjak a céljaidhoz.

A beszélgetés nyomán tudjuk eldönteni, hogy valóban érdemes-e ilyen formában együtt dolgoznunk.

Üdvözlettel,

Berecz IstvánCosmo Sport