Véglegesen meg szeretnéd oldani a nyaki sérved?

Ha műtét nélkül tervezed ezt,
akkor szánj három percet a következő oldal végigolvasására:

Ha nyaki problémáid vannak, valószínűleg Te is az alábbi út  valamelyik pontján tartasz:

 • amikor eleinte jöttek a kisebb fájdalmak, ugyanúgy nem foglalkoztál velük, mint a legtöbben…hiszen volt fontosabb dolgod is, mint törődni a kis izomfájdalmakkal a lapockánál, vagy komolyan venni az egyre gyakrabban elaludt nyakadat – “hiszen csak egy kis elalvás, semmi komoly….”
 • aztán a dolog idővel súlyossabbá vált. Jöttek a karba, lapockatájba sugárzó fájdalmak, esetleg a “szokatlan” tünetek: fülzúgás, szédülés, fejfájás, melyek szintén az előre helyezett fejtartás következményei.
 • majd elkezdtél megoldást keresni: megdöbbentél, hogy mennyire nem mondanak semmit, mennyire tüneti kezeléseket kapsz, mennyire elfoglaltak az egészségügyi szakemberek. 
 •  amikor még tovább romlott a helyzet, akkor felmerült a sebészkés lehetősége, nőtt a bizonytalanság és az elkeseredés, ráadásul mindenki mást mondott, amit lelkileg is tovább rontja a helyzetet.Sajnos majdnem minden nyaki sérves páciensem ezt a történetet meséli.

A nyaki sérves DVD-t azért akartam megcsinálni, mert hiszek benne, hogy az ember akkor tud a legjobban kijönni a problémából, ha ÉRTI a probléma okát, látja a miérteket, és ismeri a hogyanokat. 

A “Gyógyítsd meg a nyaki sérved!” filmet azért csináltuk meg, hogy legyen egy pontos útmutatód arról, hogyan lehet elkerülni és feloldani ezt a betegséget okozó problémakört. 

A célom az, hogy a filmmel és a hozzá adott tudásbázissal egy érthető információt is kapj arról, ami alapvetően szükséges a nyaki sérv megoldásához, azaz arról, hogy:


 • Mitől alakul ki ez a betegség – és hogyan kell megszüntetni az okot?/A jogászok azt mondják, hogy a törvény nem ismerése nem mentesít a felelősség alól. Ez a mi esetünkben is így működik: ha nem tudod, mivel rombolod nap mint nap a nyakad, akkor hiába a legjobb terápia, az eredmény sosem lesz az igazi… Sajnos ez a nyak esetében picit bonyolultabb, mint a derék esetében így nagyon nehéz lenne a kezeléseken elmondani, mi mindenre kell figyelni. Ezt a fimen pótoljuk. )
 • Milyen váll és hát és nyaktartás okoz nyaki sérvet, ezt hogyan ismerheted fel magadon, de akár még a szomszédodon is – és milyen gyakorlatokkal kell megszüntetni ezt a tartást – azaz a nyaki sérv azon testen belüli okát, ami ha “benned marad”, akkor mindig is túlterhelés alatt fog lenni a nyaki szakasz…
 • Milyen mozdulatokkal lehet centralizálni – helyre húzni – egy nyaki sérvet : ami tényleg a porckoronghoz nyúl hozzá, nem csak a tüneteket kezeli.A filmben bemutatásra kerülnek a porckorong.hu nyaki dekompressziós gyakorlatai, amiket otthon is biztonságosan végezhetsz. A dolog bár látszólag hasonló, támadáspontjában és hatásmechanizmusában teljesen más, amint amit tanítani szoktak a nyaki gerinces embereknek ( nem értek egyet a “tokásíts, told be az asztalfiókot mozdulattal, mert ez csak a fontos vektorok “felét” tartalmazza. Tapasztalatom szerint a kisízületek állása miatt jobb ezt egy picit más irányból kivitelezni.)


A filmen végigmegyünk a következő pontokon:


 • Mitől alakul ki a nyaki sérv, és ha kialakult, akkor hogyan tetézhető tovább a helyzet?
 • Mik azok a testen belüli izom és lágyrészdiszbalanszok, melyek nem engedik, hogy tartósan tehermentesítsd a nyaki porckorongokat.
 • Majd természetesen ezeket megtanuljuk kijavítani és kiiktatni.Megnézzük:
 • Hogyan ülj, dolgozz, vezess és állítsd be a monitorod,hogy ne romoljon tovább a helyzet?
 • Milyen trükkökkel tudsz bármilyen pozícióban aludni, hogy a nyakadnak jó legyen?
 • Mire érdemes MINDEN PERCBEN odafigyelni, hogy tartós lehessen egy javulás?
 • Miért romlik ma sokkal gyorsabban el egy mai ember nyaki gerince, mint a szüleink/nagyszüleink korosztályának, és ez hogyan oldható meg? – nem, nem csak attól, hogy többet ülünk. 🙂 
 • Milyen technikákkal tudod a nyaki csigolyáidat úgy mozgatni, hogy ezzel a sérvet javulásnak tudd indítani? 


Kinek ajánlom a filmet:


 • Aki okosan, gondolkodva, tudatosan akar tenni a nyaki sérvének a végleges, oki szintű megoldásáért.
 • Aki ÉRTENI akarja a miérteket.
 • Akinek elege van belőle, hogy minden terapeuta mást mond, és a saját józan eszével akarja átlátni, hogy hogyan működik és oldható meg a nyaki gerinc problémája.
 • Aki meg akarja előzni, hogy az ágyéki gerinc problémái után nyaki problémái is kialakuljanak.
  ( sajnos az okok hasonlók, így gyakori, hogy akinek a derekával gondja volt, idővel nyaki problémáktól is szenvedni fog. A DVD-hez kapcsolódó klubszoba videóanyagai között egy külön előadás foglalkozik ezzel a témával. A DVD anyaga a korábbi derékproblémások számára egy az egyben használható a nyaki szakasz gondjainak megelőzésére. )


Az is szeretném kihangsúlyozni, hogy kinek nem ajánlom a filmet:


 • A film az egészségügyi ellátás MELLETT jelent nagy segítséget a sérv műtét nélküli megoldásában. Mindenképp el akarom kerülni, hogy bárki azt gondolja, hogy hivatalos diagnózis és az orvosának a meglátogatás nélkül is érdemes önkezelésbe fognia.

Amiért jól jársz, ha most megrendeled a csomagot:


Aki megvásárolja a DVD-t, azt “élethosszig” szeretném ellátni hasznos gerinces anyagokkal. Aki megvásárolja a DVD-t, hozzáférést nyer a porckorong.hu “klubszobájába” is, ahol sok, és folyamatosan bővülő hasznos anyag található a nézőink vásárlóink számára.

Olyan anyagokat találsz többek közt, mint:

 • Komplett gerincterápiás jógaórák gerincproblémásoknak – ezeket Farkas Annamarival úgy állítottuk össze, hogy a jóga gerincre veszélyes “vadhajtásait” kihagytuk, és telepakoltuk a gerincre erősen jótékonyan ható mozdulatokkal. A több, mint egy órás jógás anyagba sok magyarázatot is tettünk, hogy ha máshová mész jógázni/sportolni/tornázni, akkor is tudd, hogy mi az, amit ne erőltess.
 • Folyamatosan bővülő hasznos tippek és előadások nyaki és ágyéki sérveseknek, melyeket a DVD és az ebook vásárlóink érhetnek el: hogyan csinálj egy kötélből fűzőt, hogyan került el a kiújulásokat, miért okoz az egyik gerincprobléma később egy másikat, stb…
 • Az anyag folyamatosan bővül, és ha megvásároltad a DVD-t, akkor ehhez amíg van porckorong.hu, addig mindig hozzáférsz.

 

A korrektség jegyében két dolgot el szeretnék mondani:

 • A filmet és a klubszobában található videókat én szerkesztettem, így itt-ott “nem teljesen hollywoodi minőségű” a vágás technikája. A tartalomért maximálisan felelősséget vállalok, de erről azért tudj, mielőtt rendelsz.
 • A film anyaga kő kemény munkát ír elő. A program egyes részei is segítenek, de átütő eredményt az egész rendszer betartása, gyakorlása tud hozni. Ha az a típus vagy, aki “megnézi, leteszi, elfelejti”, akkor nem biztos, hogy érdemes invesztálnod a programba. Fontos tudni, hogy nem árt a tünetek elmúlása után is gyakorolni pár hónapig, de erről részletes anyagot fogsz találni a klubszobában.

 

 

 

Mi van, ha nem azt kapom, amire számítok?

 • A célom az, hogy aki kapcsolatba kerül velem, annak a gerince egészséges legyen, így ha a film megtekintése után úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor megköszönöm, hogy adtál egy lehetőséget a Gyógyítsd meg a nyaki sérvednek, csak küld vissza a filmet és a számlát, és minden további kérdés és magyarázkodás nélkül visszautalom az árát.
 • Ha a rendelés postázással adódna valamilyen baki, akkor írj egy üzenetet a rendeléskor kapott visszaigazoló emailcímre – azt minden este olvasom – és gyors tempóban megoldjuk a problémát.
  Egy dolog fontos: kérlek há bármi probléma adódik, oda írj, mert telefonon nehezen vagyok elérhető, ezért így tudjuk a leggyorsabban kezelni a problémát.  

 

 

A DVD és az örökös klubszoba tagság ára:

9900.- Ft

Az ár bruttó ár,  a postaköltséget én állom.

Ha Téged is érdekel a módszer, amivel már kezedbe veheted a nyaki gerinced egészségét, akkor rendeld meg a “Gyógyítsd meg a nyaki sérved!” programot most!

 ITT SZOKOTT ÁLLNI A MEGRENDELÉSI ŰRLAP ,DE SAJNOS 2017 MÁJUS 12 ÉS MÁJUS 25 KÖZÖTT A DVD A POSTÁZÁS AUTOMATIZÁLÁSA MIATT ÁTMENETILEG NEM RENDELHETŐ. A KELLEMETLENSÉGÉRT ELNÉZÉST KÉRÜNK!  Addig is javaslom az oldal átolvasását, és komolyabb érdeklődés esetén az ebook megtekintését, amiben szintén komoly helyet kap a nyaki szakasz korrekciós gyakorlatainak az ismertetése. 

MI történik, ha megrendelted a DVD-t: 

 • A megrendelés után a rendszer azonnal küld Neked egy visszaigazoló emailt.
  Neked annyi dolgod lesz, hogy át kell utalni a visszaigazoló emailben kapott Gerincszervizes számlára a film árát.
 • Amint az utalás megérkezett, három munkanapon belül postai úton, ajánlott küldeményként küldjük Neked a filmet.
 • Ezt a postás házhoz viszi. Ha nem vagy otthon, és nem tudod átvenni, akkor a helyi postán átvehető pár napig.
 • A DVD-vel egy csomagban küldöm a számlát, és egy kísérőlevelet, amiben a Klubszoba jelszavát találod.
 • Gyakorlatilag ennyi az egész.
  Ha bármilyen kérdésed adódna, a rendeléskor kapott emailcímen elérsz.

Szeretettel várjuk a rendelésed!


Üdvözlettel:
Máté


Pár komment a porckorong.hu facebook olvasóitól:
( a többit megtalálod a fb oldalunkon :)) 

Zsuzsa:
Én is nagyon sokat tanultam első könyvéből, azóta szépen javulok, figyelem az oktatóanyagokat, és várom ezt a legújabbat is! Bárcsak mindenkihez eljutnának ezek a fontos tudnivalók, azokhoz is, akiknek még nincs komolyabb bajuk. Őszinte tisztelője.


Erika:
Kedves Bene Máté, KÖSZÖNÖM! rég készülök egy köszönő levelet írni, több hónapja gyógyítasz úgy, hogy nem is tudsz róla!!… nem csak gyógyítasz, meg is gyógyítottál!A befejezett múlt fontos!:-) 6 éve fájt a gerincem a lapockával egy vonalban egy olyan vágyott érzés kezdett urrá lenni rajtaml, hogyha megroppantanám, helyre billenne. Próbáltam mindent, híd a kanapé karfáján… :-))) óvatosan..tornáztam, hátizom, gerinc melletti izmok tornája.. 30 éve úszom…rengeteg gimnasztikai gyakorlatot ismerek… nagyon fájt! volt válogatott atlétaként létkérdés a rend helyreállítása…és a 4. végzettségemmel épp sportoktoktató lettem ismét..NEM hagyhattam magam! Testudatot tanítok, magam számára is fontos… …és én hiszek abban, hogy ami infó el kell érjen, el is ér,,,szóval a leg leg legjobbkor jött hogy megtaláltalak a you tube-on (zöld film) és berendeltem az ingyenes hírleveleket! :-))))) A hírlevél dolgait csináltam és az első kellemes rosszanás a lord., ív visszaállításakor meg is érkezett! Ez az! Az ékpárnás, derékpárnás verzió (kocsiban is) jó helyzetet hozott. De még nem az igazit…Karácsonyra – tényleg meglepetésként – pedig kaptam egy denevérpadot.Életem legjobb ajándéka! Jaj, aki nem nem próbálta nem tudja milyen jó!!!… rosszant és most kb 1 hónapos, használattal (amikor csak lehet, 5-10 perc…csodás érzések köszöntöttek be. Spirálisan el tudok fordulni fájdalom nélkül…ülök, és nem fáj, megyek és nem fáj…sőt egy olyan méltóságos gerincérzés is jelen van, mintha magasabb lennék, (nem akarok:-)) 170 cm… csak érzet!) de olyan jó egészségügyi értelemben vett jó komfortérzés…Köszönöm a lépcsőket, az infókat, a profi (pszichológiai, újságírói értelemben vett profi videókat). Olyan videók, amelyek nem unalmasak, figyelemfenntartóak, szemléletesek, érdekesek és hasznosak! Köszönöm!Erika

 

Andrea:
Kedves Máté! A nyaki sérveseknek szóló film hol érhető el? Olvastam, hogy 2012 Szeptemberében jelent meg, de sajnos sehol sem találom. 
 Válaszát előre is köszönöm! Üdv: A.


Renáta:
Kedves Máté!csak köszönetet szeretnék mondani a sok hasznos információért..teljesen kétségbeestem amikor a napokban az MR kimutatott 2 db nyaki porckorongsérvet,nem értettem hogy fordulhat ez elő mikor aktívan sportolok és egészségesen élek.Lassan 5 hete mindennapjaim része lett az erős karzsibbadás,kézkoordinációs zavar,nyakmerevség és lapockafájdalom,de egyik orvos sem tudott összefüggően magyarázatot adni a problémámra,mindegyik csak a saját szakterületéhez értett és csak annyit mondtak tanuljak meg élni vele és amíg le nem bénulok nem operálnak…A te információid alapján viszont megértettem az összefüggéseket és sok kérdésemre kaptam választ,amivel esélyt kapok arra hogy ne a tüneteket hanem az eredetet is megszüntessem..s mindez sokkal hitelesebb olyan valaki szájából,aki átesett rajta és tudja mivel jár,nemcsak legyint a problémára és bekategorizál a porckorongsérvesek tömegfutószalagjára…épp ezért tartom mindennél nagyobb erénynek hogy megosztod másokkal segítség gyanánt az általad tapasztaltakat…Mindig is úgy gondoltam hogy fejben dőlnek el a dolgok és szellemileg sok mindent tehetünk az egészségünkért,de köszönöm hogy a fizikai és biológiai összefüggéseket általad sikerült megértenem és bár hosszú és kitartó folyamat lesz, de lendületet adtál a gyógyuláshoz nekem és még sok hasonló cipőben járónak….Köszönöm!:-)


Ilona:
 Ha visszatekintek az elmúlt évre…mit gondolok a porckorong.hu-ról:egyszerűen ennyit,visszaadtad az életem!!!Köszönöm!!! 

 

V.Istvánné:
Köszönjük ezt a sok segítséget, amit jelent a munkád!!!