Hogyan szabadulhatsz meg gyorsan és végleg a gerincproblémádtól?

"mert NEM kell életed végégig együtt élni vele!"

Kezdetek óta kizárólag gerincsérvesek műtét nélküli gyógyításával és ennek a területnek az oktatásával foglalkozom. Közben több ezer esetet követtem végig, és rengeteg mindennel találkoztam ezen a téren...  


Ezer ember, ezer gondolkodásmód, ezer gerinc, ezer habitus, ezer megközelítés...
ÉS EZER VÉGEREDMÉNY...


Egy idő után lehetetlen volt nem felismerni visszatérő mintákat, és egy idő után szinte már előre láttam, hogy kinél várható gyors sikersztori, és ki lesz valószínűleg inkább egy elhúzódó eset. 


A páciens hozzáállása és terápiás döntései sokszor többet számítanak, mint az, hogy mennyire súlyos maga a sérve vagy a degeneráció... Viszont egy dolog állandó: a sérvvel kapcsolatos bizonytalanság, ill. az, hogy mindenki mást mond ilyenkor. Aki volt már hasonló helyzetben, az tudja, hogy amikor döntéseket kell hozni, az ilyesmi konkrétan rombolni tud...  

Neked milyen problémád van?

Sérv? Szegmentális instabilitás? Nyaki gerincprobléma?

Gerinc problémák

A "Gerinc és egészség" konferencián egy négy lépésből álló, nagyon pontos útmutatót adok ahhoz, hogy hogyan gyere ki a gerincproblémából!

( nem átmenetileg , nem tüneti szinten, és nem is csak a gyógytorna szintjén, hanem MINDENT - életmód, sport, pszichés tényezők, stb... -beleértve a terápiába )

A bizonytalanságok eloszlatása érdekében a diagnózis kézhezvételének a napjától elindulva megmutatom, hogy mit csinálnak jól a látványosan "hatékonyan" gyógyuló betegek, és hol lehet elég nagyokat hibázni ezen az úton. 


MIKOR LENNE IDŐSZERŰBB EZT MEGTANULNI, MINT MOST?


Elég kevés helyen lehet ebben a témában mélyebb, de közben teljesen érhető infót szerezni, ezért május 26-án a "Gerinc és egészség" konferencián a degeneratív gerincbetegségek első tüneteitől a teljes gyógyulásig el foglak kísérni és megmutatom mit tegyél.


Gyógyulás alatt én nem a tünetmentességet, hanem azt értem, hogy húsz év múlva önfeledten focizol az unokáddal, nem is emlékezve arra, hogy egykor korlátozott bármi az ilyesmiben...


Ez a munka eleinte nem kis feladat... Aztán az életed részévé, majd természetessé válik, Mind a négy előadásban megdöbbentő kutatási eredményeket fogok mutatni, ami a gyakorlatban hasznosítva átsegíthet egy sok kellemetlenségen, megelőzheti a kétségbeesett állapotban hozott rossz döntéseket, és segíthet megtalálni a leggyorsabb, okosabb, humánusabb megoldásokat a gyógyuláshoz vezető úton. 

BENE MÁTÉ //  Fizoterapeuta - az autodekompressziós gerincterápia megalkotója


A modern tudományos modellekre építkező módszerével Máté a gerinc mozgásterápiájában hozza ugyanazt, amit a telefonok területén hoz az Apple és Samsung, az autógyártásban a Tesla és az Volvo, de sajnos a tudomány-oktatás évtizedes fáziskésése miatt még nem mindig tud hozni az egészségügy: a naprakész, modern tudományos modellekre épülő, hatékony, és emberközpontú megoldásokat.

40 gyógytornász-fizioterapeuta és orvos végzettségű kollégájával országszerte segít a porckorongsérves és egyéb degeneratív gerincbetegeknek műtét nélkül meggyógyulni - az autodekompresszió módszerével - majd egészségesnek maradni  - a szintén általa kidolgozott NMPT tréninggel.

Bene Máté

​​​​Mit fogsz megtanulni a Gerinc ÉS egészség konferencián május 26-án?

Ha őszinte akarsz lenni magaddal, akkor pontosan tudod, hogy valahol mélyen azért érezted, hogy előbb-utóbb ebből gond lesz.... Aztán persze ettől függetlenül az  első, a második, de a harmadik derékfájás vagy becsípődés után sem változtattál igazán komolyan. Aztán egyszer hátfájás nem egyedül érkezett, hanem jött hozzá a többi tünet... A lábba sugárzó fájdalom, a kiszakadás, a mozgásképtelenség, az erősebb érzések.... A helyzet az, hogy magától a folyamat nem fordul meg! Tenni kell, és okosan érdemes tenni!

Annyira jó lenne, ha ezeket az emberek el tudnák kerülni a fenti utakat, vagy ha már  a gond kialakult, akkor tudnák, hogy érdemben és hatékonyan hogyan lehet kezelni. Mi ezt a célt tűztük a zászlónkra, ezért dolgozunk, és azt akarjuk elérni a Gerinc és Egészség konferencián is.

A kiút pedig sokszor egy meglepően egyszerű térképet követve elérhető... 

 • Szerezz pontos tudást a problémádról, hogy dönteni tudj... 
 • Tartsd meg az aktivitásod...
 • Keress egy valóban oki szintű, a probléma LÉNYEGÉT kezelő terápiát. 
 • Ha a súlyos helyzet elmúlt, akkor iktasd ki a tested belsejében lévő kóros mozgásmintákat (NMPT)  - és akkor jó eséllyel nem újul ki a gond.  /sajnos ma még a kiújulás a gyakoribb /
 • Figyelj a pszichés tényezőkre - nem a túlmisztifikált ezóhókuszpókusz, hanem a krónikus stressz kezelése a lényeg, mert az fokozza az izomtónust, és megbetegíti a gerinced.  
 • Kerüld a betegfórumokat...

Bene Máté megközelítése már emberek ezreinek segített abban, hogy ne csak a tüneteket kezeljék, hanem el tudjanak indulni a valódi megoldás felé - ami elsősorban az okkal foglalkozik.

Ezen a szemináriumon 4 lépésben - négy arcátlanul gyakorlatias előadásban vezetünk végig az úton. A képzés "teljesen kezdő" és "ultrahaladó" porckorong.hu-soknak is nagyon hasznos lesz, mert egy sor vadiúj infó fog elhangzani, és pár alap dolgot is átírunk a képzésen.  

A konferecia 4 gyakorlatias előadása végigvezet az úton

1. Az alapok és döntések

Mikor valaki megkapja a diagnózisát, általában rettentően megijed, és elkezd olvasni az interneten. A betegeknek szóló fórumok pedig borzalmasak. Kétes végzettségű "szakik", és az általuk kezelt páciensek osztogatnak ilyen-olyan tanácsokat, melyek egyrészt teljesen tudománytalanok - így könnyen félrevezetnek, másrészt további felesleges riadalmat okoznak, ami konkrétan kártékony.  Jobb az infógyűjtést más forrásból csinálni!  

Ennek az előadásnak a megértés a célja: 
hogy lásd, érezd, tudd, hogy mi és miért zajlik benned, minek mi lehet a következménye...


Az előadáson összefoglalom az alapokat:

mi mit jelent, miért van, mennyire súlyos, mennyire kell megijedni, mit mond a TUDOMÁNY az esélyekről - megdöbbentő változás van ezen a téren jó irányba.

A porckorong.hu-n található ismereteket csak összefoglalom, és inkább az új kutatási eredményekre összpontosítok, melyek több, mint biztatók ezen a téren - amit hallani fogsz, lényegesen bíztatóbb lesz, mint a sokszor ész nélküli  károgás a fórumokon...

Egy sor új - de annál fontosabb témáról lesz szó:

 • Mit jelent, és általában mivel jár a diagnózisod, hogy jártak mások ugyanazzel? 
 • Mennyire kell megijedni, hová érdemes fordulni, mi legyen a sorrend. 
 • Miért mondanak egymásnak ellentmondó információkat a szakemberek is, és hogyan tudod megtalálni a saját utad a kezelések rengetegében? 
 • A tünetek elmúlása után miért újul ki rengeteg embernél a probléma ugyanott vagy más szakaszokon, esetleg más ízületekben egy idő múlva - a rossz mozgásminták hatása.
gerinc-nap-eloadas

2. Nem is a porckorongsérv vagy a degeneráció a lényeg?

Ebben a blokkban végigmegyünk egy izgalmas történelemórán: 

Megnézzük, hogyan és miért hittük azt sokáig, hogy a sérv a legnagyobb probléma, amivel foglalkoznunk kell... ( értsd: a porckorong boltosul ki, a sérve nyomja az ideget, ez fáj, ez a lényeg, ezt kell kezelni, stb...) ...ahogy azt is, hogy ez hogyan cáfolódott meg az utóbbi 5-7 (!!!) évben! 

Ma egyre jobban látjuk, hogy nem a sérv a lényeg, a jövőt és a műtéti esélyeket illetően SEM(!) az MRI eredménye a legmérvadóbb, és van egy sor olyan tényező, ami ennél jóval fontosabb lehet...

... majd megnézzük azt is, hogy ezeket a hiányzó puzzle darabokat hogyan pótold bele a kapott terápiádba - mert jó eséllyel ezzel ma még kevesen foglalkoznak helyetted! 


Itt nagyon sok friss mozgásterápás kutatási eredmény és elv, és szintén sok pszichológia fog előkerülni - még ma is megdöbbent, hogy a kutatás szerint mennyire fontos ez a terület, és mennyire árnyalta az eredményeinket a bevezetése az autodekompressziós kezelésekbe. 


Ne aggódj: ez is pont olyan logikus és hasznos lesz, mint a porckorongon minden más.

Sőt...még az is lehet, hogy ez lesz az egyik leghasznosabb fejezet! ;)

Megnézzük, hogy:

 • Megnézzük azt is, hogy a derék és nyakproblémákat miért nem elég lokálisan megoldani abban az esetben, ha nem akarjuk, hogy később egyéb területeken jelentkező panaszaink alakuljanak ki.
 • Megmutatom, hogy hogyan tanulhat meg a testet mozgató "szoftver" egy új mintát akkor is, ha amúgy semmi gond. Ez a minta sokszor lelki eredetű. Természetesen erre nézünk potenciális megoldásokat.. 
 • Megmutatom, hogy miért fordul elő az, hogy valaki fegyelmezetten és rendszeresen gyógytornázik, mégsem javul, ill. ilyenkor merre érdemes indulni. 
 • arrow-circle-right
  Ebben a blokkban mutatok meg egy pácienseinkre sokszor jellemző gondolkodásmódbeli hibát, ami garantáltan megbetegít - és sajnos 25-50%-ban jellemző ránk.  Az elengedése óriásit segíthet a gyógyuláshoz vezető úton. 
gerinc-nap-gyakorlatok2

3. A valóban hatékony gyógytorna...

Az autodekompressziós kollégákat úgy képeztem ki, hogy ne a következmények következményeivel foglalkozzanak, hanem fókuszáljanak a probléma FŐ MAGJÁRA és lényegére. Igy azonos idő alatt sokkal nagyobb eredményeket lehet elérni.

Ezt az elvet követjük a rendezvényen is.

Bemutatjuk a legfontosabb gyakorlatokat és teendőket, melyek magát a gerincproblémákat okozó mintákat korrigálják. Ez az egyik olyan fontos rész, ami ha kimarad a terápiából, akkor az kicsi eséllyel lesz tartós az eredmény.

Az extrém lényeglátás szellemében megmutatunk egy gyakorlatsort, amit otthon csinálni fogsz tudni. Ezt megkapod majd egy anyagban, részletes leírásokkal és instrukciókkal.  

Megtanulod, hogy:

 • A helyes testtartás beállítását az izmok feszegetése nélkül -  Ha ezt nem így teszed, akkor legtöbbször csak egy újabb kompenzációt építesz ki a rendes minta helyett. Kvázi az egyik feszültséget egy másikkal "szkanderozod le", ami sajnos csak további feszültséget vezet a testbe. 
 • arrow-circle-right
  Megmutatom a lényeglátó ADT-s gyakorlatokat, és a hozzájuk tartozó "szoftverfrissítéseket". (Kicsit olyan lesz ez, mint amikor az izmosodni akaró ember lesszál az ellipszistrénerről, és elkezd fekve nyomni... A dolog azonnal sokkal hatékonyabban lesz, ha az ember "valami hasonló" helyett a "cél"szerszámmal kezd el dolgozni. .  
 • Majd nagyon röviden megbeszéljük, hogy mennyit, mikor és hogyan mozogjunk. ( a minimum hatékony dózisra törekszünk. Ahogy Einstein mondta: a lehető legkevesebb a legjobb, de az annál egy picit is kevesebb már nem jó. :) ) 
gerinc-nap-gyakorlatok

4. Kérdések és válaszok...

Számomra mindig ez a rész a rendezvények legizgalmasabb része. Az első előadás közben kiosztunk egy papírt amire kérdéseket lehet írni. Ezeket ha a szünetben anonim leadjátok akkor a 4. blokkban amire csak lehet válaszolok. 


Jól bevált, izgalmas rész ez, mert így megelőzzük, hogy csak pár hangadó kérdezzen, elvesszük a szereplés élét a félénkektől, és az előadás logikus íve is megtartható. Rengeteg fontos kérdést amúgy még így sem szoktatok feltenni, természetesen ezek is megválaszolásra kerülnek a nap vége felé. 

 • check-circle
  Videón mutatom meg, hogyan válassz rendes matracot. 
 • check-circle
  Mit tegyél, ha kattog a csípőd, amikor engeded le a lábad? 
 • Mire figyelj járás közben? 
 • Mit csinálj egész pontosan, ha gerinc eredettel fáj a fejed, szédülsz vagy zúg a füled.
 • Hogy függ össze a vállízületi gond a gerinc rossz tartásával és mit lehet ezzel kezdeni? 
 • Miért fordul elő, hogy tornázol  - akár jól tornázol - és mégsem javul igazán.  
gerinc-nap-kerdesek

Tudom ez így elég sok anyagnak tűnik, de nem az: minden egymásra épül, és az előadásban konkrétan nem lesz egy felesleges mondat... Egy komoly és precíz "cselekvési tervről és gondolkodásmódról" van szó, amit az eredmény eléréséhez érdemes követni. 

Pihenésképp pedig egy sor sztorit fogok mesélni azokról az emberekről, akik sikeresen gyógyították meg magukat - mindből tanulni lehet majd. 

Gyere el, hogy sokkal nyugodtabban és magabiztosabban mehess végig az úton - aminek a vége a tökéletesen sz​​​​abad és fájdalommentes mozgás...

Kiket várok a Gerinc ÉS EGÉSZSÉG SZEmináriumra?

Neked való ez a tréning, ha...

 • check-circle
  Ha már régóta vannak problémáid, de a kezelések ellenére sem érzed azt, hogy teljesen meggyógyultál volna.
 • check-circle
  Ha még nincs komolyabb problémád, de el akarod kerülni, hogy később legyen.
 • Ha szeretnéd átlátni és megérteni, hogy mit érdemes csinálni a gerinced egészségéért.
 • Ha el akarod kerülni, hogy a korral előre haladva mindenféle gerinc és mozgásszervi problémád alakuljon ki, hogy elkopjanak az ízületeid, recsegjenek- ropogjanak a tagjaid.
 • check-circle
  Ha okosan állsz hozzá a gerincsérvedhez,  és érteni szereted a dolgokat - mert úgy vagy vele, hogy amit értesz, azt sokkal jobban kézben tudod tartani. 
 • check-circle
  Ha egy intelligens, modern módszert/eszközt keresel, amit a saját időbeosztásod szerint szeretnél a napjaidba iktatni. 


Nem neked való ez a tréning, ha...

 • Arra vársz, hogy valaki "meggyógyítson", "helyreroppantson" vagy ha szerinted elég bevenni pár pirulát. A fájdalomcsillapításhoz ez biztosan sokszor elég - egy ideig - a tartós megoldáshoz aligha... Nálunk sajnos komolyan tenned kell a dolgokért, de komoly megoldásokat is tanítok. 
 • Ha pontosan tudod, hogy nem fogod követni az iránytűt, amit a tréning napján adok Neked. 26-án. Ha csak meghallgatod az anyagot, kivételesen még az is sokat adhat, mert a bizonytalanságokból eredő stressz elengedése is nagy erővel bír, de átütő eredmény csak akkor várható, ha beleállsz ebbe, és követed az anyag gyakorlati részét is...
 • times-circle
  Az nagyon fontos, hogy legyél olyan állapotban, hogy végig tudd ülni a négy előadást. Ha dolgozol, mozogsz, már "elvagy" a sérveddel, akkor érdemes jönni. Innen szeretnélek eljuttatni a teljes egészségig ennek a napnak az anyagával. Ha ennél nagyobb a baj, akkor előbb egy ADT terapeuta megkeresését javaslom inkább. 

Mikor és hol lesz a rendezvény?

Helyszín:

LURDY HÁZ 

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.


Időpont:

2018 május 26. szombat

09:00-17:00 (A regisztráció 8:30-tól indul)

Fontos: a helyszínen már nincs jelentkezési lehetőség, csak itt tudsz regisztrálni.

Mennyibe kerül a belépő a gerinc és egészség szemináriumra?

Gondolj bele, hogy tartósan mennyibe kerül a gyulladáscsökkentő, és mennyit kell az ilyen-olyan borítékokba tenni, ha kialakul vagy kiújul a baj...


A régi betegeim azt javasolták, hogy egy ilyen napért egy autodekompressziós kezelés árát, 25.000 Ft-ot kérjünk el. Viszont az a célom, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a tudásanyag, ezért egy kedvezőbb árhoz ragaszkodtam. 


A Gerinc és Egészség nap belépő ára 17970 Forint.


A gyorsan cselekvőknek pedig még nagyobb kedvezményt szeretnék adni. Most néhány napig 8100 Ft kedvezménnyel jelentkezhetsz, vagyis: 

 

9870 Forintért jöhetsz el.

JELENTKEZÉSI LAP

Amennyiben úgy érzed, hogy szeretnél tenni az egészségedért, regisztrálj a rendezvényre a jelentkezési lap kitöltésével!

Gerinc és Egészség szeminárium - Koránkelő jegy 9 870 Ft x  db 0 Ft
Összesen: 0 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Bruttó végösszeg:
0 Ft

Megrendelő adatai

Kötelezően kitöltendő mező!
Kötelezően kitöltendő mező!
Kötelezően kitöltendő mező!
Kötelezően kitöltendő mező!

Számlázási adatok

Kötelezően kitöltendő mező!
Kötelezően kitöltendő mező!
Kötelezően kitöltendő mező!
Kötelezően kitöltendő mező!
Fogadd el a vásárlási feltételeket!

Mit fog történni, ha kitöltöd az űrlapot?

 • Pár percen belül küldök egy visszaigazoló emailt, amiben megtalálsz minden további teendőt.
 • Az emailben kapott számlaszámra 3 munkanapon belül kell elutalnod a belépőjegyed árát. (A foglalásod csak a részvételi díj beérkezése után végleges!)
 • A számlát az itt megadott adataid alapján fogjuk kiállítani, és emailben küldöm majd elektronikus formában. 

Mit fogsz kapni a Gerinc és Egészség Konferenciától?

 • Egy erőst tudást azt illetően, hogy mire kell figyelned, hogy a gerinced és a mozgásrendszered egészséges maradhasson, miket érdemes tartanod magad a hétköznapokban, hogyan érdemes mérlegelni a kritikus sérves "helyzetekben"...
 • Egy GPS pontosságú, testi -lelki tényezőkel magába foglaló "útitervet" , ami rengeteget segít abban, hogy a mozgásrendszered energiahatékonyan, egészségesen és természetesen működjön, levéve a feleslegesen cipelt terheket a porckorongokról, ízületekről. 

Kérdésed van? 
Keress meg, és segítünk!

Ha a rendezvénnyel kapcsolatban felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérlek írj egy e-mailt a mate@porckorong.hu e-mail címre, és 1-2 munkanapon belül válaszolni fogok.

Mi van, ha nem azt kapom, mint amire számítottam?

100%


PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA


star
star
star

Biztos vagyok abban, hogy a módszereim számodra is hasznosak lesznek, és segítségükkel közelebb kerülsz a gerincproblémáid megoldásához! 


Már több tízezer embernek segítettem az egészséghez vezető úton, ezért erre a rendezvényre is, mint minden termékemre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok!


Ha Te mégis csalódnál a hallottakban, akkor csak gyere oda hozzám bármelyik szünetben, és kérdezés nélkül ott helyben visszaadom a belépőd árát!

Gyakori kérdések

Súlyos állapotban vagyok, érdemes eljönnöm?

Jól fogom látni a gyakorlatokat?

Mit kell hozni?

Kell majd mozogni a rendezvényen?

Van a helyszínen étkezési lehetőség?

​​​​Hol tudok parkolni?

Olyan kérdésed van, amire itt nem találtál választ? Írj egy emailt a mate@porckorong.hu emailcímre és segítünk!

Ⓒ 2017 | Porckorong.hu | Bene Máté Zoltán & Spinal Solutions Bt. | Adatkezelés tájékoztató | ÁSZF