Libster Award díjat kapott a porckorong.hu :)

Ez egy vándordíj, amit bloggerek adnak tovább egymásnak annak elismeréséül, hogy hasznos amit csinálunk, és érdemes tovább menni az úton, amin járunk. Köszönet érte Árvai Nórinak a Baba-Mama konzultáció vezetőjének, aki a díjjal együtt a következő kötelező 5 kérdést tette fel:

 

 

 

1. Mi lesz a blogodból 5 év múlva?

A tartalom, az irány és a mentalitás ugyanez marad, viszont szebb lesz az egész. Ha lesz valamennyi szabadidőm, akkor újra fogjuk csinálni a videókat – most már profi minőségben – és angol nyelven is elérhető lesz az az információ, amit Magyarországon a porckorong.hu megoszt. Öt év múlva már az egész világot piszkálni akarom azzal, hogy nem lehet teljesen természetellenes életmód mellett abban reménykedni, hogy valakinek egészséges gerince legyen.

2. Fehér-, tej- vagy keserűcsoki?

Balaton szelet. 🙂

3. Le tudsz nyomni 30 fekvőtámaszt?

Csak harmincat?
Ne viccelj már… 🙂

Te láttad már, hogy

Megújult a Gyógyítsd meg az
ágyéki porckorongsérved oktatócsomag?

Ez A TELJES MEGOLDÁSRENDSZERÜNK ÁGYÉKI (DERÉKTÁJI) PORCKORONGSÉRVESEKNEK

4. Ha csak egy mondatban fogalmazhatnád meg, mit üzensz az embereknek a blogoddal,  mi lenne az?

A tudást, amit egy sérves embernek tudnia KELL ahhoz, hogy a választott terápiája mellett tartósan meg tudjon gyógyulni.

5. Emlékszel a kedvenc tanárodra? Mit csodáltál benne?

Sok nagy hatású tanárom volt. Az anatómia professzorunkban azt, hogy súlyos betegen is az élete volt, hogy mindent belénk verjen, amit lehet. A karate mesteremben azt, hogy ha kellett, átment a falon is. A kedvenc tanáraimban azt szerettem, hogy nagyon követeltek, és nagyon sok embert tartok tanáromnak, akiket személyesen nem is ismerek. Nekik a lényeglátásukat csodálom. Szerintem a mai világban messze ez a legfontosabb oktatói tulajdonság.

 

 

 

0 Shares

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .