Gyógyítsd meg a porckorongsérved

Ha szeretne véget vetni a sikertelen kezelések sorozatának, kérem szánjon öt percet ennek az oldalnak a végigolvasására!

Ma a porckorongsérves emberek egy tipikus utat járnak végig:

 • Amikor még csak kezdődik a baj, a háziorvos a tipikus “egyszerű lumbágó” diagnózissal rálegyint a problémájukra.
 • Hiába érzik, hogy ez most komolyabb gond, mint a szokásos becsípődések, legtöbbször csak hónapokkal az első orvoshoz fordulás, és a felerősödött tünetek, a lábba sugárzó fájdalom után derül ki, hogy porckorongsérvről van szó.
 • A reumatológus egy sor olyan kezelésre írja ki a beteget, melyekről évtizedek óta tudjuk, hogy döntően a tüneteket kezelik…
 • Előrelépés nem sok van, csak a műtét lehetősége közeleg…

A betegek többsége mindent megtesz, mindent kipróbál, ennek ellenére az állapotuk gyakran mégis csak átmenetileg lesz jobb, vagy éppen romlik!

 

Pedig a porckorongsérv talán az egyik legegyszerűbb betegség, a megelőzésének és a kezelésének egyszerű szabályai vannak.

Ezeket a szabályokat betartva drámai mértékben nő meg a gyógyulás esélye, csak éppen ezeket a tudnivalókat a futószalagkezeléseken nem mindig osztják meg a betegekkel.

A Gerincszervizes betegeink többsége rettentő boldog volt, amikor végre részletesen elmagyaráztuk, mi az oka a problémának, mit lehet tenni ellene, mit szabad csinálni, és mit érdemes elkerülni vele.

Máig hatalmas élmény látni, hogyan csillan fel a szemük, amikor megtudják, és a rövid magyarázatunk után saját szemükkel is belátják, hogy van egy olyan módszer, ami a porckorongsérv okát képes kezelni, és nem csak a tüneteket, és ezzel hamarosan megszabadulhatnak a fájdalmaiktól!

Sajnos a rendelésünkre nem jöhet el mindenki, ezért már régóta terveztem, hogy ezeket az információkat egy könyv formájában megosztom mindenkivel
A jó hírem az, hogy a könyv már elérhető…

“Gyógyítsd meg a porckorongsérved!” c. elektronikus könyvemben érthető nyelven leírok mindent, amit egy gerincbeteg embernek tudnia kell, a sérv okaitól kezdve egy olyan terápiás tervig, mellyel az ember az eü. ellátás mellett otthon elkezdheti a gerincének karbantartását!

 

gyógyítsd meg a porckorongsérved könyv

 

Az ebookból megtudhatja a választ az Önt érdeklő kérdésekre:

 • Mit jelent a gerincsérv pontosan, mi okozza, milyen rizikói, következményei vannak ennek a gerincbetegségnek?
 • Mivel lehet elkerülni sérv kialakulását, rosszabbodását, műtét utáni ismételt kiújulását?
 • Hogyan tud úgy ülni, állni, és méregdrága matrac nélkül is úgy aludni, hogy az kényelmes legyen az Ön számára!
 • Mit diagnosztizálnak gyakran félre a sérveseknél, azaz mit érez akkor, amikor a látszat ellenére nem a sérv fáj…
 • Miért nem működtek az eddigi kezelései, és mit kell tennie, hogy ezek hirtelen elkezdjenek hatásosnak lenni!
 • Mit kell tennie, hogy megvédje a gyermekei gerincét azoktól a gerincbetegségektől, melyek menetrendszerűen érintik a mai fiatalokat?
 • Mit kell tennie, hogy javulásnak induljon a gerince? A könyvben bemutatom azt az autodekompresszós mozgásprogramot, mellyel el tudja kezdeni a sérvét centralizálni, azaz gyógyítani!
 • Mit kell tudniuk a nyaki gerincsérveseknek? Számukra is elmagyarázom a probléma kialakulásának az okait, folyamatát, és a megoldás lehetőségeit!

A könyv nem csak egy könyv, hanem egy videótár is. Aki megrendeli, belépést nyer a porckorong.hu privát klubszobájába, ahol “élethosszig” hozzáfér a könyvhöz tartozó videókhoz, melyeket folyamatosan bővítek praktikus ötleteket, tanácsokat tartalmazó anyagokkal. Ez azért hasznos, mert a gerincre vonatkozó tudományos kutatások elképesztő tempóban kezdtek el fejlődni, így a könyv anyagát folyamatosan igyekszem egyre frissíteni és naprakészen tartani. Az újabb verziókat az olvasók szintén “élethosszig” megkapják. ( a korrektség jegyében: a videók nem hollywoodi minőségűek, hanem  kézikamerával csinálom őket, de azt gondolom, hogy itt a tartalom a lényeg, és a könyv sem naponta, hanem kb. általában két évente frissül. Ennyi idő alatt szokott összegyűlni annyi fejlesztés, hogy érdemes legyen módosítani az anyagon. )

Miért más ez a könyv, mint a többi lehetőség?

Ha végigolvastad a porckorong.hu anyagait, akkor már tudod, milyen érthetően, és milyen szemlélettel törekszem a porckorongsérves emberek segítésére. A könyv hasonló stílusban, és tömény céltudatossággal törekszik a segítségére sietni. Az ebookban megadom Önnek azt a támogatást, mely az gyógyulásának elindításához, megsegítéséhez szükséges. A könyv függelékében bemutatott korrekciós mozgásprogram pedig jelenleg egyedülálló módon tanítja meg Önnek az autodekompressziós mozgásanyagot.

 

Mi ez a dekompressziós terápia?

Egyetemista koromban egy sportbaleset ért, aminek következtében súlyos nyaki porckorongsérvem alakult ki. A fejemet alig tudtam mozdítani, és a tricepszem olyan szinten elgyengült, hogy már a karom felemelése is nehezemre esett. Ebben az állapotban az idegsebész azt mondta, hogy biztos, hogy meg kell műteni gerincemet.

Ráébredtem, hogy hacsak saját magam nem találok ki valamit, akkor ennek nagyon rossz vége lesz számomra… Napokra bevetettem magam az akkor a Szentkirályi utcában lévő egészségügyi könyvtárba, és addig bújtam a szakirodalmat, míg fejben összeraktam a megoldást. Három hét múlva megszűntek a tüneteim, gyakorlatilag szabadon tudtam mozgatni a fejemet. Négy hónappal később már jógázni jártam, egy évvel később jógaoktató lettem.

Ma fanatikusan törekszem a sérves emberek informálására, és a működő terápiás forma elterjesztésére. Ma egy mozgásterápiás rendelőt vezetek, rendszeresen adok elő kollégáimnak szóló szakmacsoportos képzéseken, tanítom és terjesztem a módszerem. Ennek részként került sor arra is, hogy megírjam a “Gyógyítsd meg a porckorongsérved!” című elektronikus könyvet, mely minden olyan tudnivalót tartalmaz, amit a sérves embereknek feltétlenül tudniuk kellene a gyógyulásukhoz!

 

Kinek NEM való az ebook?

A könyv anyaga akkor tud Önnek segítséget nyújtani, ha elkötelezi magát arra, hogy naponta 15-20 percet rászán a benne található korrekciós gyakorlatanyag végrehajtására. Ha ez nem fér bele a következő egy-két hónapjába, akkor kár áldoznia az anyagra… Ha tartósan egészséges akar lenni, akkor a tünetek elmúlása után is sok szabályt be kell majd tartania, és rendszeresen járnia kell egyenetlen talajon – ez a gerinc természetes funkciója – hogy az eredményt megőrizze…Erre számítania kell.

Miért érdemes rendelnie?

Az egészségünk nem fizethető meg pénzzel, azonban ha mégis megpróbálja kiszámolni, mennyibe kerül Önnek a porckorongsérve, akkor egy ijesztő számot kap. Próbálja meg elképzelni, anyagiakban mennyit jelenthet Önnek a sok kiesett munkaóra, a hosszadalmas kezelésekre kivett fizetés nélküli szabadságok, a zsebbe csúsztatott borítékok, a fájdalomcsillapítók borsos ára… Ez persze “csupán” az Ön hagyományosan kezelt betegségének az anyagi oldala. Nem néztük a rengeteg fájdalmat, a kedvenc sport abbahagyásával járó élménykiesést, és a kellemetlen stresszt, amit az okoz, hogy nem tud végigülni egy munkanapot, vagy kivenni egy rekesz ásványvizet a kocsiból.

A könyvben bemutatott korrekciós mozgásprogram nagy segítséget adhat ahhoz, hogy javulásnak indulhasson a gerince, ami szükségtelenné teheti a fenti kiadásokat és fájdalmak jó részét.

Ha Önt is érdekli, a módszer, amivel már holnap a kezébe veheti a gerincének egészségét rendelje meg a
“Gyógyítsd meg a porckorongsérved” című könyvet
most 7495.- forintért!

 

Név:*
E-mail:*
Telefonszám:*
Számlázási cím:*

(ha a rendelés után 5 percen belül nem kap visszaigazoló emailt, kérem ellenőrizze az email fiókja spam mappáját. Sajnos néha ott landol a levél. Ha esetleg elkeveredne, akkor az info@porckorong.hu -n tud érdeklődni.)

Mi történik, ha kitölti a megrendelési űrlapot?

A rendelése után küldünk Önnek egy megerősítő emailt, amiben ellenőrizzük a megadott adatokat, és megadjuk a bankszálaszámot, ahová átutalhatja az Ön Gyógyítsd meg a porckorongsérved példányának az árát. Amint megérkezett az utalása, sms-ben értesítjük, és két munkanapon belül az email fiókjára továbbítjuk a könyvet, majd postai úton küldjük Önnek a számlát.

 

Mi lesz a könyvben?

 • Minden információ, amit egy porckorongsérves embernek tudnia kell annak érdekében, hogy megállítsa a folyamat rosszabbodását.
 • A sérv emberi nyelven megfogalmazott elméleti háttere. Ennek az elolvasása után pontosan tudni fogja, mit szabad, és mit nem szabad csinálnia a sérvével, legyen az házimunka, vagy versenysport.
 • Azt, hogy mi minden társul egy sérvhez, amivel nem nagyon foglalkoznak – pedig nagyon kéne, mert a kiújulások megelőzése ezeken a tényezőkön múlik.
 • Az a biztonságos, és oki szintű önkezelés módszer – az autodekompressziós gyakorlatsor – amivel egyszerre tudja centralizálni a kiboltosult porckorongrészt, és visszakapcsolni a stabilizáló izomfűzőt, hogy ezzel elindulhasson a gyógyulás!
 • A könyvön túl jár a belépés a klubszobába, ahol az ebook videótámogatása található. Itt videón foglalom össze a könyv anyagát, és mutatom meg a legfontosabb gyakorlatokat.

 

Mi van, ha nem azt kapom, amire számítok?

A célom itt a porckorong.hu-n az, hogy mindenki gerince egészséges lehessen, és ebben annyit segítsünk, amennyit csak lehet, így ha az anyag elolvasása után úgy érzi, hogy nem azt adtuk Önnek, amire számított, akkor megköszönöm, hogy adott egy lehetőséget a Gyógyítsd meg a porckorongsérvednek, és minden kekeckedés nélkül visszautalom Önnek a könyv árát! Ha bármi gond adódna a kézbesítéssel – emberek vagyunk, bár nagyon ritkán, de előfordul, hogy hibázunk, elírunk egy emailcímet, vagy csinálunk valami kézbesítési bakit – csak küldj egy mailt az info@porckorong.hu-ra, és nagyon gyorsan és rugalmasan megoldjuk a kérdést.

 

Eddigi olvasóink írták:

Köszönettel tartozom Önnek a könyv nem szakértő számára is érthető megfogalmazása és részletes tanácsai miatt is. Amikor megrendeltem a könyvet még nem tudtam, hogy porckorong sérvem van, a blogja a jó tanácsok miatt fogott meg illetve a nyaki lordosis kiegyenesedett részben tudtam, hogy érintett vagyok.

 

…Meglepett, hogy amikor jeleztem a kézbesítési problémát, rögtön felhívott! Ez nagyon ritka a mai világban….

 

Nagyon köszönöm a levelét, egyszerűen el sem hiszem, hogy vannak még ilyen önzetlen emberek a Földön! Természetesen hétfőn első dolgom lesz feladni a könyv árát.
Köszönöm a mellékelt tanácsait is, már alig várom, hogy elkezdhessem a gyakorlatokat…

 

Meggyőződésem, hogy Máté segítsége nélkül nem történt volna meg az, ami az én baloldali porckorongsérvemmel bizonyíthatóan bekövetkezett. Úgy gondolom viszonylag ritkán történik meg, hogy valakiről 4 hónap különbséggel készüljön MRI felvétel. Nálam egyéb problémák miatt erre sor került és kimutatták / össze is hasonlították a két felvételt , hogy a baloldali LV-SI porckorong közötti sérvem az április végi 12×12 mm-ről augusztus végére 3×5 mm-re csökkent! Ezt én 100%-ban Máté által összeállított és kb. 3 hónapig naponta kétszer elvégzett gyakorlatoknak köszönhetem!

 

Rendelje meg a könyvet most, és kezdje el a hatékony gyógyulást már holnap!

 

 

« vissza a blog főoldaláraKedves Olvasó!

A porckorongos blogon a kommentelés szabályai megváltoztak!
A blogon úgynevezett kérdezős napok lesznek. Az új rendszer lényege, hogy előre meghirdetett időpontokban a megfelelő téma alatt teheted fel a porckorongos kérdéseidet. A kérdezős napok bevezetésének az oka, hogy rengeteg hasonló témájú kérdést kaptam, amelyekre egyesével válaszoltam, így a várakozási idő nagyon megnyúlt. Ezt az időt szeretném lecsökkenteni, hogy ha valami foglalkoztat, ne kelljen várnotok a válaszra. És mivel sok esteben ugyanazt kérdeztétek, a köztes időszakokban is sok információt gyűjthetsz abból is, is elolvasod a többiek által korábban feltett kérdéseket válaszolok. A nem szakmai jellegű témák "kávéház" jelleggel természetesen továbbra is nyitva lesznek, ahol szabadon folyhat az eszmecsere...
Élj a lehetőséggel bátran, az ingyenes email tanfolyam korábbi résztvevőinek jó előre szólok a porckorong-kérdezős napok időpontjairól.


Hozzászólások lezárva.


Vendégkönyv

Kedves Porckorong olvasó!

Mielőtt hozzászólnál, kérlek olvasd el az alábbiakat:

A blogon az elmúlt 3 évben szinte mindennel foglalkoztunk, ami a porckorongsérvvel kapcsolatban fontos lehet, így mielőtt kérdezel, kérlek nézz szét: szinte biztos, hogy megtalálod a választ a kérdésedre.

Kellemes böngészést:
Máté