Érezte már úgy, hogy szüksége lenne egy alapos masszázsra, de a gerincsérve miatt nem mert masszőrhöz fordulni, "ki tudja, jót tesz-e, vagy inkább árt" alapon?


Ha biztos akar lenni masszőre szakmai kvalitásaiban, akkor próbálja ki a Gerincszervíz új szolgáltatását, a PORCKORONGSÉRV MASSZÁZST!

Both Julia Bemutatom Both Juliát, aki A Semmelweis Egyetem főiskolai karán végzett gyógytornász. Júlia amellett, hogy mindent tud a porckorongsérv fizioterápiájáról, masszázs-alapú manuálterápiás kezelést folytat. Szeretettel vár mindenkit egy olyan masszázzsal, mely kifejezetten ágyéki és nyaki porckorongsérveseknek szól!

Kezelése abban más, mint más masszőröké, hogy maximálisan "vigyáz a sérvre", és technikája nem csak az izmok ellazításán, a mialgiás csomók oldásán alapul, hanem a Gerincszervíz dekompressziós alapelvének megfelelő nyújtó (trakciós) manuálterápiát is alkalmaz. Ennek köszönhetően kezelése a „szokásos” relaxáció mellett gyakran a tünetek enyhülésével is együtt jár.

Juli masszázskezelése tökéletes kiegészítője lehet a Gerincszervíz korrekciós mozgásanyagának.

Egy Both Júlia-féle Gerincszervíz masszázs ára 5000 Ft.

Julia szeretettel várja a hívását időpont egyeztetésra a:
(70) 949 6748 telefonszámon akár most is!"Több hónapos derékfájdalmaim után diagnosztizálták a porckorongsérveimet. Az orvosok rögtön műtétet javasoltak, amibe fiatal korom miatt sem akartam belenyugodni. Más megoldást kerestem, és találtam. Felkerestem Júliát, akihez azóta is heti rendszerességgel járok masszázsra. Ez a kezelés tökéletesen kiegészítette a tornát: görcsös, fáradt hátamnak igazi gyógyírt jelentett és jelent. A kombinált kezelés hatására tüneteim szinte megszűntek, csak nagy igénybevételkor jelentkezik enyhe fájdalom. Mindenképpen javaslom a masszázst a torna kiegészítéseként. Nekem bevált, sokkal jobban érzem magam a bőrömben! :)"

Sovák Márta (22):Both Júliát régóta ismerem, szakmai tudásával azonban csak pár éve kellett "szembesülnöm". Sajnos nyaki porckorongsérvet diagnosztizáltak nálam, ami nagyrészt munkámnak köszönhetően alakult ki. Eleinte elhanyagoltam a betegséggel való foglalkozást, mivel enyhe tüneteim voltak. Pár hónapja azonban látványos jeleket "kaptam": zsibbadás a karjaimban, kisugárzó, nyilalló fájdalom, nagyfokú izomgyengeség. Ekkor komolyan elkezdtem törődni a nyavalyámmal, így kerültem kapcsolatba Júliával. Hozzá hetente kétszer járok erre a speciális masszázsra, a többi kezelést kiegészítve. Áttörő javulást viszont az ő "arany kezei" hatására tapasztaltam meg. Higgyék el, nem az elfogultság beszél belőlem. Kérem, próbálják ki Önök is, be fog válni!!"

Gébert Pál (63)

Bene Máté Zoltán

Gyógyítsd meg a porckorongsérved - INGYEN!


Gyógyítsd meg a porckorongsérved


Iratkozz fel Bene Máté Zoltán "Gyógyítsd meg a porckorongsérved" c. ingyenes e-mail tanfolyamára, melyben megosztjuk Veled azokat az ismereteket, amiket egy sérves embernek mindenképp tudnia kell, ha a valódi gyógyulás útjára akar lépni!

A leckékben található ismereteket azonnal használhatod

  • gerinced állapotának javítására,
  • fájdalmaid csökkentésére,
  • az állapotod rosszabbodásának megelőzésére.

A leckék segítségével hatékonyabbá teheted a kezeléseket, melyeken épp részt veszel, és választ kaphatsz a porckorongsérvvel kapcsolatos összes kérdésedre!


Feliratkozás a hírlevélre:

Név:*


E-mail:*
Mindig szeretettel ajánlom gerincsérves ismerőseimnek a porckorong.hu tudásanyagát. Ilyen logikus és könnyen követhető anyagot ma nehéz találni "gerinces témában".

Pártos Csilla

Pártos Csilla
Előadóművész, Chili jóga alapító
porckorongsérv kezelés, gyógyítás


wg-starter