Gerinc Shop

autós deréktámasz
Autós deréktámasz
Ár: 4990.- Ft

Az autós deréktámasz a rosszabbnál-rosszabb autóülésekben védi meg a porckorongokat a sérvesítő erőktől.
A derék természetes görbületének (lordózis) kirajzolásával a deréktámasz a csigolyák természetes helyzetét alakítja ki, ezzel kiiktatja a porckorongra nehezedő túlnyomást.
Ha rendszeresen vezetsz akkor hosszú távon ez lehet a gerinced egészségének a kulcsa.

autós deréktámasz használatHogyan kell használni:

• A deréktámaszt az ágyéki homorú gerincgörbület, lordózis mögé kell tenni, tehát nem az ülés aljára, hanem kb. egy arasszal feljebb, pont ahogy a képen látható!
• A deréktámasz mérete akkor jó, ha a derekad annyira homorúvá válik, hogy a tarkód sokkal könnyebben hozzányomható az autó fejtámaszához, mint deréktámasz nélkül.
• Ez a segédeszköz a gerinc ágyéki szakaszára gyakorolt jótékony hatásai mellett a nyaki gerinc porckorongjaira nézve is nagyon hasznos!

A porckorong.hu tipp:
Vigyázz ezzel, mert nem mindenhová jó!

Sajnos sok helyen nem csak autós székekbe ajánlják!
A deréktámasz az autóban kincset ér, de arra, hogy az irodában megvédje a gerinced, ez a termék alkalmatlan! Elvben jó lehetne, azonban egy ember sem üli végig úgy a nyolc órás munkaidejét, hogy a háta a szék támlájának van vetve. Aki irodába keres ülés-ergonómiai kiegészítőt, annak a ékpárnát javaslom! Az autós deréktámasz autóba a tökéletes kiegészítő. Az ár mellett 990 Ft. szállítási költséggel kell kalkulálni.

autós deréktámasz
Ár: 4990.- Ft

Rendeld meg most!Vissza a termékekhez

Bene Máté Zoltán

Gyógyítsd meg a porckorongsérved - INGYEN!


Gyógyítsd meg a porckorongsérved


Iratkozz fel Bene Máté Zoltán "Gyógyítsd meg a porckorongsérved" c. ingyenes e-mail tanfolyamára, melyben megosztjuk Veled azokat az ismereteket, amiket egy sérves embernek mindenképp tudnia kell, ha a valódi gyógyulás útjára akar lépni!

A leckékben található ismereteket azonnal használhatod

  • gerinced állapotának javítására,
  • fájdalmaid csökkentésére,
  • az állapotod rosszabbodásának megelőzésére.

A leckék segítségükkel hatékonyabbá teheted a kezeléseket, melyeken épp részt veszel, és választ kaphatsz a porckorongsérvvel kapcsolatos összes kérdésedre!


Feliratkozás a hírlevélre:

Név:*


E-mail:*


porckorongsérv kezelés, gyógyítás


wg-starter