Gerinc Shop


ékpárna
ÉkpárnaÁr: 4990.- Ft

Ha ülő munkát végzel, az ékpárna a legjobb barátja lesz a gerincednek, mert beállítja a gerinc helyes pozícióját, ezzel megszünteti a sérvet kialakító káros terhelést. Ha lehetne rangsorolni, akkor azt mondanám, hogy ez webshopunk egyik legfontosabb terméke!
Ha lehetne rangsorolni, akkor azt mondom, ez webshopunk egyik legfontosabb terméke!

A párnát egy barátom, régebben súlyos gerincsérves páciensem, Krasznai Zoli gyártja. Némi részem volt a termékek kidolgozásában is.

romboló tartás

Miért jó?

Ha ülsz, akkor egy idő után vagy hátradőlsz, vagy előre görnyedsz.
Ebben a helyzetben a medencéd hátra billen – ezt mutatja az ábrán a nyíl – aminek következtében csigolyáid elülső része folyamatosan közelebb kerül egymáshoz.
Ez természetesen egy rövid távú ülésnél nem gond, viszont ha hónapokon, éveken át ebben a helyzetben tölti valaki az idejét, akkor a porckorongjai maradandó károsodást szenvednek - az elől közeledő csigolyatestek elkezdik hátrafelé nyomi a porckorong lágy szövetét, ami az évek alatt kidomborodik hátra, a gerinccsatorna felé! Ez a sérv!

Ha ülő munkát végzel, akkor potenciálisan veszélyeztetett vagy abból a szempontból, hogy nyaki, vagy ágyéki gerincsérved alakul ki!

A sérv kialakulásának a folyamatát az itt balra látható ábra mutatja be. Azt hiszem innetől már világos, hogy milyen úton védi ki ezt a folyamatot az ékpárna!

medence

Mivel a medencét enyhén előrebillenti, még akkor is homorítja – ezáltal a porckorongokat védő helyzetbe hozza – a derekat, amikor az ember előre görnyedve dolgozik! Ha jól használja valaki ezt a segédeszközt, akkor a szék támláját akár le is szerelheti!

A porckorongjai védettek, az ülő tartása kiegyensúlyozott, az izomegyensúly megmarad!

Hibátlan választás!Válassz mennyiséget, és Rendeld meg most!

Ne hagyd átverni magad, ha ülőpárnát keresel!

Gyakran írják, hogy ez a párna csak kiegyenesedett lordózisú/ágyéki homorulatú embereknek való!

"Azok részére ajánljuk elsősorban, akiknek ágyéki gerincük kiegyenesedett. Számukra segít felvenni az úgynevezett fiziológiás tartást megszüntetve a lumbális porckorongok egyoldalú terhelését."

Ez a porckorongos álláspont szerint óriási tévedés!! Rengeteg fokozott lordózissal rendelkező sérves párcensünk van. Sajnos aki ül, annak a dereka a fenti képen látható módon egy porckorongokat terhelő púpba fordul át, attól függetlenül, hogy álló helyzetben mekkora a lordózisa...

helyes tartás, ékpárnával

Mindekinek ajánlom ezt a terméket, mert rengeteget tud tenni a porckorongsérv megelőzésében!

Ha már van gerincsérved, mindenképp javaslom egy ékpárna megvásárlását, ha van sérves, vagy ülő munkát végző ismerősöd, ideális ajándék lehet számára! Ha nincs lehetőséged vásárolni ilyet, de ülő munkát végezel, és az előre dőlöen ülő típus vagy, akkor bármilyen úton, de old meg, hogy a széked ülölapja lejtsen egy kicsit. Az ékpárna szállítási költsége 990 Ft.Rendeld meg most!

Vissza a termékekhez

Bene Máté Zoltán

Gyógyítsd meg a porckorongsérved - INGYEN!


Gyógyítsd meg a porckorongsérved


Iratkozz fel Bene Máté Zoltán "Gyógyítsd meg a porckorongsérved" c. ingyenes e-mail tanfolyamára, melyben megosztjuk Veled azokat az ismereteket, amiket egy sérves embernek mindenképp tudnia kell, ha a valódi gyógyulás útjára akar lépni!

A leckékben található ismereteket azonnal használhatod

  • gerinced állapotának javítására,
  • fájdalmaid csökkentésére,
  • az állapotod rosszabbodásának megelőzésére.

A leckék segítségükkel hatékonyabbá teheted a kezeléseket, melyeken épp részt veszel, és választ kaphatsz a porckorongsérvvel kapcsolatos összes kérdésedre!


Feliratkozás a hírlevélre:

Név:*


E-mail:*


porckorongsérv kezelés, gyógyítás


wg-starter