Gerinc Shop


ékpárna, autós gerinctámasz, hengerpárna

Ár: 12800.- Ft
Teljes csomag

Az ékpárna véd az irodában és a számítógép előtt, az autós deréktámasz a kocsiban, a henger pedig a kedvenc fotelodban a tévé előtt.

Ez a csomag azoknak való, akik biztosra akarnak menni, és csak 100%-os megoldással érik be!
Bővebben...

ékpárna

Ár: 4990.- Ft
Ékpárna

Ha ülő munkát végzel, az ékpárna a legjobb barátja lesz a gerincednek, mert beállítja a gerinc helyes pozícióját, ezzel megszünteti a sérvet kialakító káros terhelést.
Ha lehetne rangsorolni, akkor azt mondanám, hogy ez webshopunk egyik legfontosabb terméke!

Bővebben...

gyógyítsd meg a porckorongsérved könyv

Ár: 7490.- Ft


Bene Máté Zoltán Gyógyítsd meg a porckorongsérved c. könyv

Porckorongsérved van? Akkor Máté könyve Neked szól!
Minden olyan kérdésedre választ kapsz benne, amit a sérvesek fel szeretnének tenni!
A "Gyógyítsd meg a porckorongsérved!" ebookról ezen az oldalon tudhat meg többet...

gyógyítsd meg a nyaki porckorongsérved dvd

Ár: 9999.- Ft


Bene Máté Zoltán Gyógyítsd meg a nyaki porckorongsérved DVD

A "Gyógyítsd meg a nyaki sérved!" filmet azért csináltuk meg, hogy legyen egy pontos útmutatód arról, hogyan lehet elkerülni és megoldani ezt a betegséget. ezen az oldalon tudhatsz meg többet róla...

autós gerinctámasz

Ár: 4990.- Ft
Autós deréktámasz

Ez a támasz kivédi azokat az erőket, melyek észrevétlenül vezetnek gerincsérvhez, így sok problémától szabadíthat meg. Sejted már hogyan? Olvasd el a részletes leírást és a tippeket!
Bővebben...

hengerpárna

Ár: 4990.- Ft
Hengerpárna

A hengerpárna akkor jó Neked, ha fotelben, kanapén, nagy főnöki székben – azaz olyan ülőhelyeken ülsz, ahol besüppedsz, hátra dőlsz, elterpeszkedsz.
Bővebben...
Köszöntelek a gerinc-shopban!

Talán tapasztaltad már, hogy a gerincbeteg emberekre úton útfélen mindenféle haszontalan dolgot rá akarnak sózni. Egy dolog közös bennük: nehéz róluk eldönteni, hogy érdemes-e áldozni rá az értékes időnkből, pénzünkből, energiánkból.

Mióta porckorongsérvesekkel foglalkozunk, rengeteg dolgot próbáltunk ki azok közül a furcsaságok közül, amiket gerincbetegeknek szánnak.

- A legtöbb ezek közül olyan volt, amit szerettünk, mert kellemes időtöltésnek bizonyultak, bár hosszú távon nem tűntek hasznosnak számunkra (pl. chi gép, masszázsfotelek, stb.). Velük nincs különösebb bajunk, hiszen nem ártanak, sőt... Bár ha valaki azt várja, hogy egy gerincsérv jobb lesz tőlük, akkor jó sokáig várhat...

- Volt olyan, amit ijesztőnek láttunk (pl. egy magyar feltaláló által forgalmazott tornaeszköz, amit sérveseknek is hirdet, közben nagy elánnal egy sor olyan mozdulatot végezve az eszközén, ami határozottan(!) ártalmas egy sérves embernek!).

- Pár forgalmazó tevékenysége egyenesen felháborítónak mutatkozott számunkra. (A kedvencünk egy kb. 300 forint költségen előállítható gerincre helyezhető csíkot árul hatalmas marketingszöveggel, természetesen méregdrágán, főleg idős, nyugdíjas embereknek...)

Úgy gondoltuk ideje létrejönnie egy olyan helynek, ahol a gerincproblémás embereknek valóban hasznos és hatékony dolgok lesznek megtalálhatók! Egy helyen fogod tudni megtalálni azokat az eszközöket, és kiegészítőket melyekre porckorongsérves emberként a gyógyulásodhoz szükséged lehet.

Amiben a Gerincshopban biztos lehetsz

Máté és csapata felelősséget vállal azért, hogy ezen az oldalon kizárólag a porckorong.hu-n ismertetett elveinknek megfelelő termékek jelenhessenek meg.

Hiteltelen cégekkel, forgalmazókkal, nem kötünk szerződést!

Ha itt látsz egy terméket, biztos lehet benne, hogy - akár nálunk, akár máshol veszed is meg - jó eséllyel hasznodra fog válni.

Itt a porckorong.hu-n pedig több termék leírásában azt is megtalálod, hogy hogyan lehet ingyen otthon is elkészíteni a kiegészítőket!

Kellemes böngészést!


Vissza a termékekhez

Bene Máté Zoltán

Gyógyítsd meg a porckorongsérved - INGYEN!


Gyógyítsd meg a porckorongsérved


Iratkozz fel Bene Máté Zoltán "Gyógyítsd meg a porckorongsérved" c. ingyenes e-mail tanfolyamára, melyben megosztjuk Veled azokat az ismereteket, amiket egy sérves embernek mindenképp tudnia kell, ha a valódi gyógyulás útjára akar lépni!

A leckékben található ismereteket azonnal használhatod

  • gerinced állapotának javítására,
  • fájdalmaid csökkentésére,
  • az állapotod rosszabbodásának megelőzésére.

A leckék segítségükkel hatékonyabbá teheted a kezeléseket, melyeken épp részt veszel, és választ kaphatsz a porckorongsérvvel kapcsolatos összes kérdésedre!


Feliratkozás a hírlevélre:

Név:*


E-mail:*


porckorongsérv kezelés, gyógyítás


wg-starter