Tensegrity szeminárium – képzés a gerinc tartós egészségéért…

Zita a rendelőben mesél: 

“úgy emlékszem, hogy mindig is derékfájós voltam. Persze már a középiskolában is be tudott állni a nyakam, aztán jött az állandó roszogás a csigolyáim között és az elalvások, de akkor még nem törődtem vele, mert azért akkora gondot nem okozott. A sérvem harmincöt körül jött ki, de csináltam a gyógytornát, és utána jó lett. Viszont azóta mindig van valami bajom. Hol a vállam fáj, hol a hátam közepe, hol a derekam, hol a térdem… Valahogy érzem, hogy ez az egész összefügg, de sehol senki nem hisz nekem.”

 

PEDIG ZITÁNAK A MOZGÁSSZERVRENDSZER MODERN KUTATÓI SZERINT IGAZA VAN!

Június 6-án egy különleges programra invitálunk Téged!

A legújabb videónk utáni  rengeteg megkeresés adta az ötletet a “Tensegrity – a tartósan egészséges gerinc” szemináriumhoz, amelyet 2015. június 6-án szombaton 10-14 óráig tartunk gerincproblémákban érintettek számára.

A szeminárium célja, hogy megtanítson arra, mi kell ahhoz, hogy:

  • ha már volt gerincproblémád, akkor többet ne legyen – más gerincszakaszokon se!!!
  • ha még nem volt gerincproblémád, akkor ne is legyen – soha!!!Ehhez ismerünk meg a nap során egy három lépcsőből álló logikus térképet és útvonalat…

A  képzésen a következő lépéseken megyünk végig:

  • 1 Első körben megmutatom, mi teszi tönkre a gerinc egészségét, aztán azt, hogyan és milyen úton okoz az egyik gerincprobléma később a gerinc egy másik pontján egy másikat, ill. hogy egy apró statikai eltérés miért tud dominóeffektusként később kárt okozó túlterhelést okozni a test egy másik pontján… Más szóval, hogy mi a “vándorfájdalom” oka.A tréningnek ez a része előadás – ülni fogunk, és kb. két órán át tart.
  • 2 A logikus elméleti anyagra építve egy speciális tesztsorozatot végzünk el saját magunkon, mely világosan megmutatja, hogy hol vannak olyan rejtett izomegyensúly és ízületstatikai eltéréseink, melyek lehet, hogy most MÉG egyáltalán nem okoznak gondot vagy tünetet, de a teljes mozgásláncon kiváltják a gerincünk túlterhelését.Igy feltérképezzük a szervezetünket, és megszerezzük az információt, amiből előre lehet látni, hogy milyen eséllyel számíthatunk gerincproblémákra, ill. arra, hogy milyen “alkatrészeink” működését kell javítani annak érdekében, hogy a túlterhelések lekerüljenek a gerincünkről, ízületeinkről.Ez a rész jógaszőnyegen mozgós, könnyű teszt gyakorlat végrehajtós.
  • 3 Majd egy speciális mozgásprogramot tanítok meg Nektek, mellyel a test rendszeres gyakorlással kiegyensúlyozható, és az ízületek kóros terhelése kiküszöbölhető. Ezt a mozgásprogramot a fenti teszt eredménye alapján ott helyben saját magadra tudod szabni, így elég főleg azt a részét gyakorolnod, ami rád vonatkozik.


Amiben biztos lehetsz:

  • A szokásos porckorong.hu-s nagyon érthető, logikus és könnyen követhető infókra számíthatsz.
  • Az anyag közel teljes egészében újdonság lesz.
  • A hozzáállás a szokásos: célirányos és maximalista – nem mehetsz el úgy, hogy nem teljesen világos, hogy mit kell tenned a következő fél évben a gerinced érdekében.

Kinek való és kinek nem való a “Tensegrity szeminárium – a gerinc tartós egészségéért” képzés:

Te láttad már, hogy

Megújult a Gyógyítsd meg az
ágyéki porckorongsérved oktatócsomag?

Ez A TELJES MEGOLDÁSRENDSZERÜNK ÁGYÉKI (DERÉKTÁJI) PORCKORONGSÉRVESEKNEK

Akinek ajánljuk:

  • Ez egy prevenciós képzés, így elsősorban azokat az embereket várjuk, akik a kezükbe szeretnék venni a mozgásszervrendszerük egészségét, és meg szeretnének ismerni egy olyan logikus térképet és útitervet, ami mentén könnyen karban és rendben tudják tartani a tartásukat/gerincüket.
  • Nagyon hasznos lehet annak, akinek volt már valamilyen gerincbetegsége, de már meggyógyult, és szeretne tartósan egészséges lenni.
  • Aki szeretné, hogy a korábbi gerincgondja után ne alakuljon ki máshol / máskor hasonló probléma.
  • Annak is hasznos lehet, aki esetleg segíteni szeretne a gyereki hasonló problémáinak az elkerülésében.

Akinek nem ajánljuk:

 

  • Fontos kihangsúlyoznom, hogy ez a képzés NEM aktív porckorongsérv terápia, hanem a további gondok megelőzésére való prevenciós képzés. Ezért nem az épp súlyos tünetektől szenvedőknek szánjuk, hanem a fő célként azt tűztük ki, hogy a résztvevők el tudják kerülni az itt tanultakkal a további problémákat.
  • Igy akinek jelenleg is komoly tünetei vannak, első körben érdemes egy szakembert felkeresni – mellette természetesen elolvasni/megnézni mindent itt a porckorong.hu-n – és ha végeztek a munkával, akkor szeretettel várjuk egy következő hasonló képzésen. Ez a workshop viszont akkor szól Neked, ha “csak” egészséges szeretnél lenni, vagy ha van gerincsérved, akkor az olyan szinten áll, hogy tudsz sportolni, dolgozni, “ellenni” vele.
  • A képzésen nem “csodát” adok, hanem egy precíz útmutatót és útitervet egy kemény, néha hosszadalmas önálló munkához. Attól, hogy részt veszel, természetesen nem válsz “gerincbetegség-védetté”, viszont mindent tudni fogsz, amit tudni kell ahhoz, hogy a saját életedben tenni tudj a hasonló gondok megelőzése érdekében.

Összefogalva:

Szeretettel várunk egy logikus, lényeglátó, és piszkosul gyakorlatias tanfolyamon, ami után átlátod, megérted, és használni fogod tudni azt az útitervet, aminek segítségével a gerinc és a szomszéd ízületei hosszú távon egészségesen tarthatók.

 

Jelentkezz mihamarabb, mert ritkán csinálunk ilyet, a helyek limitáltak, és nagyon gyorsan betelnek. ( az utolsó hasonló képzésünk másfél éve volt…) 

A Tensegrity szeminárum időpontja:
2015 június 6. 10:00-14:30

A szeminárium helyszíne:
Budapest – Nyugati pu. közelében ( a pontos helyszínt a jelentkezőknek küldöm el)

A képzés ára: 
9900 Ft, amit előre utalással kell rendezni.

Jelentkezni itt az alábbi űrlap kitöltésével tudsz:

 

Itt volt a jelentkezési űrlap.
Sajnos egyelőre a képzés megtelt.
Ha esetleg valaki visszamondaná, a képzés előtt két nappal újra visszatesszük.

Mi történik a jelentkezés után:

 

  • Rögtön küldünk egy emailt, amiben benne vannak a pontos paraméterek és teendők – számlaszám a jelentkezéshez, pontos cím, pár praktikus infó, stb…

Ha nem kaptad volna meg a visszaigazoló emailt, érdemes megnézni a spam mappát, néha ott landol a levél.Ha ott sincs, akkor néha előfordul, hogy az ember elírta az email címét. Regisztrálj nyugodtan újra, és menni fog a mail.

 

 

 

 

 

 

 


0 Shares