Mátrix tréning: képzés porckorongsérveseknek…

Tanfolyamot tartunk porckorongsérveseknek, melyből a gyógyuláshoz legszükségesebb információkat tudhatják meg! Olvasd el a részleteket!

A legtöbb gerincsérves ember állapota azért romlik egyre gyorsabban, majd jut el akár a sebészkésig, mert hiába tesz meg mindent, hiába áldoz időt-pénzt-energiát a kezelésekre, a gyógyuláshoz legfontosabb dolgokat sajnos nem mutatják meg Nekik!

A gerincbeteg emberek ezért nem ismerik, melyek azok a mindennapos és gyakran ártalmatlannak tűnő tevékenységek, melyek állandóan, de láthatatlanul rombolják a gerincük állapotát.

A legtöbb porckorongsérves embernek sosem mondták el:

 • Pontosan mi okozza a sérvét, ezért a még mindig jelen lévő oki tényezők tovább rombolnak nap mint nap…
 • Hogyan kell ezeket az éjjel-nappal jelen lévő és romboló hatásokat kiiktatni?
 • Miért is kell abbahagynia a kedvenc sportját…( gyakran ez még tetézi is a bajt)
 • Miért ébred reggel fájdalommal, és mit lehet ez ellen tenni?
 • Miért ropog, miért fájdul meg járásra, állásra, ülésre a gerince, és mi ezzel a teendő…

A beteg csak csodálkozik, hogy a kezelések nem, vagy csak átmenetileg működnek, és egyre inkább elege van abból, hogy nem tud olyan szabad lenni az élete, mint a gerincsérve előtt…

Nem a Te hibád, hogy a rendeléseken ezeket a nélkülözhetetlen, de rettentő fontos információkat nem osztják meg Veled! Viszont ha tartósan is gyógyulni akarsz, muszáj, hogy a kezedbe vedd a felelősséget, és bepótolni az egészségügy hiányosságát, hiszen ezeknek az életbevágóan fontos tudnivalóknak az ismerete megdöbbentő jelentőségű a porckorongsérv gyógyításában!

A jó hír: ezt most május 14-én a Mátrix tréningen könnyen megteheted!

A www.porckorong.hu és a Teleszel központ szervezésében 6 órás képzést szervezünk, melyre szeretettel meghívunk Téged is!

A Magyarországon tudomásunk szerint eddig egyedülálló tréningen megtudhatod:

 • Mi az a minden porckorongsérves embernél jelen lévő statikai ok, ami okozza-fokozza a Te sérved növekedését is, illetve hogyan lehet ezt kiiktatni…
 • Hogyan kell ülni, állni, emelni, autózni, aludni, hogy végre javulásnak indulhasson?
 • Mitől alakul ki a nyaki gerincsérv, miért fájhat a nyaki gerinctől a hát és a fej, zúghat a fül?
 • Mi a jelenleg rendelkezésre álló kezelések működési elve, és hogyan hozhatod ki ezekből a maximumot?
 • Hogyan tudod ingyen vagy töredék áron megcsinálni a drága ergonómiai kiegészítőket?
 • Milyen gyakorlatokat végezz, hogy javulásnak indulhass?
 • Hogyan óvd meg a gyermekeidet a gerincbetegségektől?
 • Stb…
 • Stb..

Ha ezt a hírlevelet olvasod, akkor már ismersz minket annyira, hogy biztos lehess benne:

 • Lényegre törő,
 • Követhető
 • Azonnal használható kiképzést kapsz
 • Illetve az előadáson 110%, hogy nem akarunk Neked eladni semmit.:)

Ezt a napot is az egyetlen célunk vezérli: hogy az ország gerince egészséges legyen!

Ehhez a célhoz az egyik nagy lépés pont a Te gerinced!

Gyere el május 14-én a 11 órakor kezdődő előadásra, és tudd meg, amit tudnod kell az oki szintű gyógyulás elindításához! Szerezz egy hatalmas löketet, hiszen ideális indulás lehet ez a nap, főleg ha már egy ideje gondolkodtál rajta, hogy valamit tenni kellene, valamerre indulni kéne, de még hezitáltál!

Ha úgy érzed ideje leszámolni a fájdalommal,
és ideje tenni valami igazán hasznosat akkor

JELENTKEZZ MOST!

 

A helyszín és időpont:

Teleszel központ

Bp.XII. ker Mártonhegyi -Mártonfa u. sarok.
Május 14. 11-17 óráig.
(a jelentkezőknek pontos útbaigazítást és térképet küldünk)

A képzés ára:
Április 29-ig (péntek) 3800 Ft.
Április 29 után 4800Ft.

Jelentkezés:

1000 Ft előleg átutalásával lehet az alábbi számlaszámra:
Gerincszerviz Kft.
11713177-20001560
(Megjegyzésben kérlek add meg a neved és az email címed, hogy pontos tájékoztatást küldhessünk a programról és a Teleszel központ megközelítéséről!)

Jelentkezési határidő:
Május 10 kedd.

Miből maradsz ki,ha nem jössz el május 14-én?

Ha nem tudod, hogy van-e időd erre, akkor csak abba gondolj bele, hogy mennyi

 • fájdalmas napot,
 • kezelésen töltött időt,
 • munkából kiesett napot

spórolhat meg Neked ez a lényegre fókuszáló előadás, mely hozzásegít a sérved okának kiiktatásához. Ha nem leszel a 30 ember között, akkor nem fogsz tudni segíteni a gyermekeidnek, családtagjaidnak sem úgy, mintha elvégezted volna a tréninget.

Te kész vagy arra, hogy határozott léptekkel elindulj az egészséges
gerinc és a fájdalom mentes élet felé vezető úton?

Akkor lépj MOST, és jelentkezz azonnal!
(a létszám 30 főben limitált…)

Szeretettel várjunk Május 14-én!

Bene Máté Zoltán
www.porckorong.hu

 

 

Bene Máté

Gerincspecialista fizioterapeuta, az autodekompressziós gerincterápia (ADT) kidolgozója. A porckorong.hu alapítója, aki a saját módszerével gyógyult meg a nyaki porckorongsérvéből.

Kérdésed vagy véleményed van? Kattints ide és írd meg kommentben!
Bene Máté Zoltán - 2011-05-01 Válaszolok

Kedves Mindenki!

Az első Mátrix tréning a második napon betelt.Kérek mindenkit, hogy már ne utaljatok előleget és ne jelentkezzetek. A nagy érdeklődésre való tekintettel várhatóan tartani fogok még egyet.

Jelentkezők:

Elnézéseteket kérem, tévedésből Nektek is kiment a “betelt a tréning” email. Természetesen aki kapott visszaigazolást, mindenkinek biztosított a helye! Szeretettel várunk Titeket!

Nagy Anna - 2011-07-11 Válaszolok

Tisztelt Bene Máté Zoltán!. Leirnám röviden a panaszomat ha az ideje engedi legyen szives válaszoljon.Figyelmesen olvasgatom az oldalaidat, amig a nyakam meg a gerincemet tudom tartani.Én nem tudom egyenlöre hogy a nyakamnál van e sérv. Mert még orvoshoz nem tudtam eljutni várom a beutalot ithon.Szeretném ha van egy kis idöd végigolvasnád, amiket irtam neked, hogy neked ezek a tüneteid voltak mikor még nem tudtad hogy sérved van?És ha lenne idöd válaszolnál nekem mert nagyon elvagyok keseredve. Én vagyok 38 éves nö. Énekem 14 éves korom óta fály a gerincem.5 évvel ezelött zsibbadt a bal kezem és a bal lábam, de oly anyira hogy az orvos 2 hónapon keresztül kijárt hozzám inyekciozni. Az idegsebész elküldött MRI re ott azt állapititták meg hogy nyaki iveskorong elmozdulásom van és az egész gerincem kopott, csörösödés, és szükületek vannak.Ez az inyekció hatására a zsibbadás megszünt de a fájdalom maradt. Most én kint élek Svédországba egy éve. Nekem megint a bal kezem le a kisujjamba és a tenyerembe 6 hete zsibbad .Meg a vállam is fáj.De ez a zsibbadás egyfojtába van napal is éjjel meg annyira huzza össze a görcs, nem birok aludni.A nyakamnál mintha késsel szurkálnák anyira fáj. Meg rámjön hirtelen olyan hányinger, és hirtelen megszédülök de ez nincs mindig. Tartok atol még leirni sem merem hogy kialakulhatott egy nyaki sérv?Tudom hogy igy látatlanbol nehéz itélkezni, de mégis mi az ön a te véleményed ?Én itt elmentem az orvoshoz ö meg kért beutalot ugynevezett arbetsterapeut – hoz.Te szerinted nem idegsebészetre vagy neurologiára kellene mennem ?Nem a gerinctöl lehetnek ezek a tüneteim? Folytatom, voltam az arbetsterapeutnál, ez nem orvos az orvoshoz amig nem jut be az ember segit tanácsot ad. És ö adot nekem valamiféle kesztyüt. Azt mondta hogy, a jelek alagut syndrómára utalnak,az a csukló, könyök, vagy a nyaknál.Idegszálletapadásra gondol. Én vissza mentem a körzeti orvoshoz, kérni beutalót hogy nézze meg valaki a gerincemet végre. Azt mondta menjek haza majd levélbe értesitenek hogy mikor és hol tud fogadni egy orvos.Hát ennyi lenne Máté én várom ithon a beutalot nagy fájdalmakal és gyógyszer nélkül és a te válaszod. Tisztelettel Anna.

A megjegyzésedet írd a dobozba!