Libster Award díjat kapott a porckorong.hu :)

liebster-kék-kép

Ez egy vándordíj, amit bloggerek adnak tovább egymásnak annak elismeréséül, hogy hasznos amit csinálunk, és érdemes tovább menni az úton, amin járunk. Köszönet érte Árvai Nórinak a Baba-Mama konzultáció vezetőjének, aki a díjjal együtt a következő kötelező 5 kérdést tette fel:

 

 

 

1. Mi lesz a blogodból 5 év múlva?

A tartalom, az irány és a mentalitás ugyanez marad, viszont szebb lesz az egész. Ha lesz valamennyi szabadidőm, akkor újra fogjuk csinálni a videókat – most már profi minőségben – és angol nyelven is elérhető lesz az az információ, amit Magyarországon a porckorong.hu megoszt. Öt év múlva már az egész világot piszkálni akarom azzal, hogy nem lehet teljesen természetellenes életmód mellett abban reménykedni, hogy valakinek egészséges gerince legyen.

2. Fehér-, tej- vagy keserűcsoki?

Balaton szelet. 🙂

3. Le tudsz nyomni 30 fekvőtámaszt?

Csak harmincat?
Ne viccelj már… 🙂

4. Ha csak egy mondatban fogalmazhatnád meg, mit üzensz az embereknek a blogoddal,  mi lenne az?

A tudást, amit egy sérves embernek tudnia KELL ahhoz, hogy a választott terápiája mellett tartósan meg tudjon gyógyulni.

5. Emlékszel a kedvenc tanárodra? Mit csodáltál benne?

Sok nagy hatású tanárom volt. Az anatómia professzorunkban azt, hogy súlyos betegen is az élete volt, hogy mindent belénk verjen, amit lehet. A karate mesteremben azt, hogy ha kellett, átment a falon is. A kedvenc tanáraimban azt szerettem, hogy nagyon követeltek, és nagyon sok embert tartok tanáromnak, akiket személyesen nem is ismerek. Nekik a lényeglátásukat csodálom. Szerintem a mai világban messze ez a legfontosabb oktatói tulajdonság.

 

 

 

« vissza a főoldalra

Kedves Olvasó!

Mielőtt hozzászólnál, kérlek olvasd el az alábbiakat:

  • A blogon az elmúlt 3 évben szinte mindennel foglalkoztunk, ami a porcokrongsérvvel kapcsolatban fontos lehet, így mielőtt kérdezel, kérlek nézz szét! Szinte biztos, hogy megtalálod a választ a kérdésedre. Az már elhangzott kérdések ismétlése tárgytalan kérdésnek számítanak.
  • A hozzászólás csak a saját név vállalása mellett lehetséges. Ez egy ilyen fórum, kérlek ezt tartsd tiszreletben.
  • Ha találsz olyan területet, ami nem fordult elő, akkor kérdezz bátran. Pár nap múlva jönni fog a válasz! :)

Kellemes böngészést!

Hozzászólások lezárva.

Bejegyzések (RSS) és Hozzászólások (RSS).

Bene Máté Zoltán

Gyógyítsd meg a porckorongsérved - INGYEN!


Gyógyítsd meg a porckorongsérved


Iratkozz fel Bene Máté Zoltán "Gyógyítsd meg a porckorongsérved" c. ingyenes e-mail tanfolyamára, melyben megosztjuk Veled azokat az ismereteket, amiket egy sérves embernek mindenképp tudnia kell, ha a valódi gyógyulás útjára akar lépni!

A leckékben található ismereteket azonnal használhatod

  • gerinced állapotának javítására,
  • fájdalmaid csökkentésére,
  • az állapotod rosszabbodásának megelőzésére.

A leckék segítségükkel hatékonyabbá teheted a kezeléseket, melyeken épp részt veszel, és választ kaphatsz a porckorongsérvvel kapcsolatos összes kérdésedre!


Feliratkozás a hírlevélre:

Név:*


E-mail:*

Adatkezelési Tájékoztató

porckorongsérv kezelés, gyógyítás


wg-starter